Musorujsag
Élő Eredmények

Hat másodperccel a vége előtt egyenlített Szerbia ellen a futsalválogatott

Hat másodperccel a vége előtt egyenlített Szerbia ellen a futsalválogatott

MTI/MLSZ
A magyar futsalválogatott 1-1-es döntetlent játszott Szerbiával az angyalföldi Sterbinszky Amália Sportcsarnokban rendezett hétfői barátságos mérkőzésen.

A magyar szövetség közösségi oldala szerint Turzó József szövetségi kapitány csapata egy öngóllal hátrányba került, de hat másodperccel a meccs vége előtt Tatai József góljával egyenlített.

A két együttes vasárnap is megmérkőzött egymással a Vasas SC csarnokában, akkor hátrányból fordítva 3-1-re nyert a házigazda magyar válogatott.

„Ma sem támadásban, sem védekezésben nem tudtunk olyan komplex teljesítményt nyújtani, mint az első mérkőzésen. A kontráink viszont végig veszélyesek voltak, megvoltak a gólszerzési lehetőségeink. Lőhettünk volna több gólt, de a fáradtság jelei is láthatóak voltak a játékosokon, ezért úgy érzem, ebből a meccsből nagyjából ennyit lehetett kihozni. A szerb futsal előttünk jár, ezért az eredményességgel elégedett vagyok, de az is látszott, hogy a játék minden elemében kell még javulnunk a tétmérkőzésekig” – olvasható az mlsz.hu-n Turzó József lefújás utáni nyilatkozata.

Eredmény:
Magyarország-Szerbia 1-1 (0-0)

Magyarország: Vámosi Marcell – Dróth Zoltán, Tatai József, Harnisch Ákos, Pál Patrik
Cserék: Alasztics Marcell, Szabó Péter, Rutai Balázs, Hajmási Milán, Sipos Gergő, Pál Patrik, Horváth Benedek, Bíró Attila, Büki Baltazár, Suscsák Máté, Komáromi Péter, Vas Ádám

Szerbia: Nikolics – Aleksics, Ramics, Matijevics, Petrov
Cserék: Dordevics, Gavrilovics, Rosics, Kostics, Marinkovics, Trajkovics, Milosavljevics, Stojcevski, Zivanovics, Stojanovics

Borítókép: MLSZ

További tartalmak