Musorujsag
Élő Eredmények

Helyzetek nélkül lett 0-0 a Puskás-Kisvárda meccs

Helyzetek nélkül lett 0-0 a Puskás-Kisvárda meccs

m4sport.hu
A tabelláén második és harmadik helyezett csapat meccse nem sok izgalmat tartogatott.

Megőrizte második helyét a Puskás Akadémia, mivel hazai pályán 0-0-s döntetlent játszott a harmadik Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A pontosztozkodással a címvédő és listavezető Ferencváros lehet igazán boldog, mert így már 11 ponttal vezeti a tabellát a felcsútiak előtt.

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Puskás Akadémia FC-Kisvárda Master Good 0-0
Pancho Aréna, 1426 néző v.: Berke
sárga lap: Favorov (50.), illetve Ötvös (6.), Bumba (13.), Prenga (63.), Karabeljov (73.), Camaj (79.)
Puskás Akadémia FC:
Tóth B. – Joao Nunes, Stronati, Spandler, Nagy Zs. – Szolnoki, Favorov (Van Nieff, 76.) – Corbu (Skribek, a szünetben), Baluta, Slagveer (Urblík, 84.) – Zahedi (Komáromi, 76.)
Kisvárda Master Good:
Odincov – Hej, Prenga, Cirkovic, Peteleu – Ötvös (Melnyik, 88.), Karabeljov – Asani (Camaj, 71.), Makowski, Bumba (Navrátil, 88.) – Mesanovic

A forduló rangadójának első negyedórája a Kisvárda fölényét hozta, ekkor a vendégek lendületes, gyors támadásokkal jutottak el a hazai kapuig. A folytatásban fordult a kocka, a Puskás Akadémia játszott veszélyesebben, amit több kihagyott gólszerzési lehetőség is jelzett.

Fordulást követően fokozták az iramot a csapatok, ám a kapusoknak nem sok dolga akadt. A hajrához közeledve egyre inkább érződött, hogy amelyik gárda gólt szerez, biztosan győzni fog az egyébként alacsony színvonalú meccsen. Végül sem a Puskás Akadémia, sem a Kisvárda nem tudott a kapuba találni, így maradt a gól nélküli döntetlen.

Borítókép: Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia csapat vezetőedzője MTI/Kovács Tamás

További tartalmak