Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hornyák: Vártam egy kis focit, hogy felvidítsa az ünnepeket, de nem leltem benne örömömet

Hornyák: Vártam egy kis focit, hogy felvidítsa az ünnepeket, de nem leltem benne örömömet

m4sport.hu
Totális csalódottságról beszélt nem csak az eredmény, de a mutatott játék miatt is a Puskás Akadémia vezetőedzője a Kisvárda elleni mérkőzés után.

A bajnokságban második helyen álló Puskás Akadémia hazai pályán 0-0-s döntetlent játszott a harmadik Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A találkozón komoly gólszerzési lehetőség egyik együttes előtt sem volt.

Élvezhetetlen volt számomra ez a mérkőzés. Vártam egy kis focit, kicsit felvidítani az ünnepeket, meg több gólhelyzetet is vártam a csapatomtól és az ellenféltől is. Hogy nem kaptunk gólt az örvendetes, de a fociban nem találtam ma örömömet” – mondta Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője az M4 Sport kamerái előtt.

Küzdött, kiszámolt, ütközéses, időhúzásos játék volt mindkét oldalon. Nem ezt terveztem a mai napra, totálisan csalódott vagyok. Többet vártam magunktól is, főleg Zaheditől, a támadósortól. Ha összeszámoljuk, kevésszer voltunk veszélyesek az ellenfél kapujára” – mondta a szakember, aki elsősorban a kreativitást hiányolta a játékosaiból.

Leginkább azért volt mérges, mert kvalitatív játékról egyáltalán nem tudott beszélni. Félig üresnek érzi a poharat, hiszen legutóbbi öt meccsükön ugyan veretlenek maradtak, de négyszer is csak döntetlent tudtak elérni.

A mai mérkőzést meg szerettem volna nyerni, de a játék amit láttunk és általában nekem a 0-0 mindig egy óriási szenvedés” – mondta Hornyák.

Borítókép: Hornyák Zsolt, a felcsúti csapat vezetőedzője MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak