Musorujsag
Élő Eredmények
×

Vukmir: Januárban egyszer már lemondtam, ezt a klubvezetők is tudják

Vukmir: Januárban egyszer már lemondtam, ezt a klubvezetők is tudják

m4sport.hu
A Szegedről hirtelen távozó szakember úgy érzi, másfél éves ténykedése alatt egyáltalán nem becsülték meg a munkáját.

Másfél hete tart a magyar labdarúgás legújabb sztorija, ugyanis április 8-án jelentették be, hogy Dragan Vukmir távozik Szegedről és a Diósgyőr vezetőedzője lesz. Az eset érdekessége, hogy a távozáskor mindkét együttes esélyes volt a feljutásra a labdarúgó Merkantil Bank Ligában. (Az szintén az esethez tartozik, hogy öt nappal korábban a Szeged 5-0-ra nyert a borsodiak otthonában.)

Az átigazolás után ment az üzengetés, a szegediek szerint Vukmir az egyéni, saját sikerét választotta, nem a csapatét, míg a szerb szakember azt mondta, régóta létezett egy általa részletezni nem kívánt probléma a klubnál, amelyet hosszú ideje nem tudtak megoldani.

A diósgyőri klubvezetés veszélyben érezte a feljutást, míg a klub szurkolói szerint patkányság volt így új szakembert szerezni a menesztett Kondás Elemér helyére. (Vukmir vezetésével a DVTK két forduló alatt egy pontot szerzett és rosszabb gólkülönbségének köszönhetően már nincs feljutó helyen.)

Vukmir a DVTK hétfői bajnokija előtt az M4 Sport kamerái előtt úgy fogalmazott, nincsenek álmatlan éjszakái, profi labdarúgónak tekinti magát. “Ez a csapat, ahol voltam, másfél éve nem becsült meg engem. A klubvezetés pontosan tudja, mi történt januárban a III. Kerület elleni meccs előtt. Akkor is volt egy lemondás tőlem. Többet nem szeretnék mondani, majd amikor itt lesz az ideje, mindent elmondok” – mondta a korábbi ferencvárosi védő.

Az ügyben természetesen a szegedi klubot is kerestük, egyelőre nem kívántak reagálni.

Borítókép: M4 Sport

További tartalmak