Musorujsag
Élő Eredmények
×

Sigér Dávid: Nagyon jó érzés így visszatérni, hogy győztes csapatnak vagyok a tagja

Sigér Dávid: Nagyon jó érzés így visszatérni, hogy győztes csapatnak vagyok a tagja

m4sport.hu
Csercseszov örült, hogy jó taktikát választott, a cserék is jól szálltak be és jól játszott a csapata

A Ferencváros egy 93. percben szerzett góllal 2-1-re nyert Pakson a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A két csapat tizenkét nap múlva a MOL Magyar Kupa döntőjében is találkozik egymással a Puskás Arénában.

Amikor először pályára léptem a Fradiban, akkor is a Paks volt az ellenfél, csak hazai pályán. Az négy éve volt, most kilenc hónap után tudtam visszatérni a sérülésemből. Nagyon jó érzés így visszatérni, hogy győztes csapatnak vagyok a tagja” – értékelt a mérkőzés után Sigér Dávid, aki legutóbb júliusban szerepelt tétmeccsen a csapatban.

A játékos elmondta, emlékei szerint ez volt az első olyan alkalom, amikor a bajnoki cím megszerzése utáni első meccsen nyerni tudtak. “Úgy éreztem, bennünk több lendület van, de a Paks kontrái is veszélyesek voltak. Úgy tűnt, bennünk több erő van, de mindez lehetett volna fordítva is. Így is minden elismerésem a Paksé, nem csak a mai meccs, hanem az egész szezon miatt“.

A hazaiak részéről a gólszerző Lenzsér Bence elmondta, nagyon csalódottak, nekik nagyon kellett volna ez a három pont a negyedik helyhez. “A gól után visszaestünk, de összességében is borzasztó így kikapni. A kupadöntő egy teljesen más mérkőzés lesz, a Fradi is teljesen más lesz, és mi is még ennél is motiváltabbak leszünk” – mondta az M4 Sport kamerái előtt.

Látható volt, hogy a Fradiban jobb képességű labdarúgók vannak, kezdeményezőbbek és bátrabbak voltak egyénileg. Ennek ellenére ez egy döntetlen szagú mérkőzés volt, bár sokkal nagyobb a kapacitás volt bennük” – mondta Bognár György, a hazaiak mestere.

Talán több vállalkozó kedv kell tőlünk is. Az egy ponttal nem vagyunk sokkal beljebb, ha hármat szereztünk volna, az jelentős előnyt jelentett volna. Az biztos, sok tapasztalattal lettünk gazdagabbak már a Ferencváros kapcsán is” – mondta a korábbi válogatott labdarúgó.

Sztanyiszlav Csercseszov szerette volna, ha igazi bajnokcsapatként tudnak játszani. “A gól után sikerült karaktert mutatni és a cserék is jól szálltak be. Több különböző taktikát gondoltam ki mára, szerencsére amit kiválasztottam az bevált, jól játszottak a fiúk” – mondta a Ferencvárost irányító orosz szakember

Borítókép: Sigér Dávid (fotó: fradi.hu)

További tartalmak