Musorujsag
Élő Eredmények
×

Bognár György a 3-3 után: Ez egy NB II alja szintű mérkőzés volt

Bognár György a 3-3 után: Ez egy NB II alja szintű mérkőzés volt

m4sport.hu
A paksiak edzője még nem tapasztalt ilyen lassú ritmust és ennyi technikai hibát a csapatától.

A Paks már 3-0-ra is vezetett a sereghajtó Gyirmót otthonában, végül mégis meg kellett elégednie az egy ponttal, miután a hazaiak az utolsó húsz percben egyenlíteni tudtak. Az egy pont azonban számukra nem nagy segítség, miután két fordulóval a bajnokság vége előtt öt pont a hátrányuk a még bennmaradást jelentő 10. helyen álló Honvédtól.

Nagyon szomorú, hogy megint a végén kapjuk a gólt, ezen javítani kellene. Ez a koncentráció hiánya. Be kellett volna rúgni a negyediket, helyette aztán egyből kaptunk egyet. Belülről is úgy éreztem, megvan a meccs, de sajnos nem sikerült” – mondta Sinan Medgyes a paksiak védője, aki a találkozó első gólját szerezte. Kiemelte, a kupadöntőn sokkal jobban oda kell figyelniük a meccs végére, hiszen az elmúlt fordulóban is egy 93. percben szerzett gól miatt buktak el.

Kovács Dominik csereként állt be a gyirmótiaknál, ő szerezte együttese második találatát. Véleménye szerint a csapat lelkesedése sokat hozzátett a pontszerzéshez. Az első gól hatalmas lendületet adott nekik, annak pedig külön örült, hogy góljával ő is tudta motiválni az együttest.

Ez egy NB II alja szintű mérkőzés volt, nagyon gyenge volt már az első félidő is. Annak ellenére, hogy már 3-0-ra vezettünk, nagyon sok sok rossz teljesítmény volt a csapatban, nagyon sok technikai hibával, kényelmesen játszottak. Nem tudom, minek spóroltak a játékosok, a következő három meccs még odébb van. A színvonal mindkét oldalon nagyon halvány volt” – mondta a szokásos őszinteséggel Bognár György, a paksiak mestere.

Véleménye szerint 3-0- után bárki is az ellenfél, meg kell tartani az előnyt, ráadásul az ellenfél sem játszott fényesen. Természetesen kitért a jövő szerdai Ferencváros elleni kupadöntőre is. “Át kell állítani a fejünket, mert a jövő héten ennél fontosabb mérkőzésünk lesz. A Paks meccsein eddig nem tapasztaltam ilyen lassú ritmust és ennyi technikai hibát” – mondta a korábbi válogatott játékos.

A Gyirmótiakat irányító Csertői Aurél szerint több fordulópont is volt a mérkőzésen. “Azt hiszem, jól kezdtük a meccset, a 8. percben 2-0-ra kellene vezetni, és akkor teljesen más az eredmény. Aki a fociban dolgozik, az tudja, ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni” – mondta Csertői, akinek csapata az elmúlt fordulóban is a 92. percben mentett pontot.

Hiába tekintenek sokan úgy rá, hogy extra dolog 3-0-ról felállni és kiegyenlíteni, ezt a meccset 6-3-ra kellett volna megnyernünk. Egy újabb fájó hazai döntetlen. A játék képe alapján mindenképpen többet érdemeltünk volna, de mivel nem használtuk ki a helyzeteket,reális a döntetlen” – összegzett.

Borítókép: Bognár György, a Paks vezetőedzője

További tartalmak