Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szappanos Péter: Lassan minden erőmet felemészti a többiek hajtása

Szappanos Péter: Lassan minden erőmet felemészti a többiek hajtása

m4sport.hu | Pollák Márton
A Honvéd válogatott kapusa, Szappanos Péter némi kritikával illette csapattársait a Mezőkövesd elleni hazai döntetlen után, a csapat vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics pedig elárulta, már egy ideje nem alszik jól.

„Sokkal okosabban, harcosabban kellett volna felkészülnünk erre a mérkőzésre. Amiben a szurkolók is kérdőre vonhatnak minket, az a testbeszéd, mert nem mindegy, hogyan kapsz ki.”

„Lassan minden energiámat felemészti a többiek hajtása. Profi játékosként mindenkinek tudnia kéne, hogy kell bizonyos szituációkban viselkedni. Látszik, hogy egy-egy rossz passz után lógó fejjel kullogunk visszafelé, amit már kis korban megtanítanak, hogy nem jó, mert rossz üzenetet hordoz.”

Nebojsa Vignjevics, a Honvéd mestere a hozzáállással, a harcolni akarással elégedett volt, a játékkal viszont annál kevésbé, és egy kis kulisszatitkot is elárult.

„Már jó ideje nem alszom jól, mert hiányoznak a jó meccsek.”

Aggodalma érthető, az utolsó forduló előtt a Honvéd 10. a bajnokságban, és csak két pont az előnye a 11. MTK előtt.

Supka Attila, a Mezőkövesd vezetőedzője szerint pazarló bőkezűséggel szórja a pontokat csapata.

„Nagyobb koncentrációval sokkal előrébb lehetnénk.”

Cseri Tamás, a Mezőkövesd csapatkapitánya osztotta a tréner véleményét.

„Már nem tudok mit mondani” – utalt a kihagyott helyzetekre.

 

 

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Nebojsa Vignjevic: A családom mondta, hogy ideje lenne dolgozni – videó
Nebojsa Vignjevic február elején tért vissza Magyarországra, hogy a Budapest Honvéd vezetőedzője legyen. Hogy mit csinált az elmúlt másfél évben, és hogy miért lett elege a családjának belőle? A kispestiek lehetséges jövőképe mellett ezekre a kérdésekre kerestük a választ és még az is kiderült, milyen egy király fia körül tölteni a mindennapokat.
OTP Bank Liga NBI
Dragan Vukmir megindokolta Molnárék száműzését
Mint arról beszámoltunk, a Diósgyőri VTK első csapatától az NB III-as együtteshez vezényelte át a miskolciak két támadóját, Horváth Zoltánt és Molnár Gábort. Az együttes vezetőedzője, Dragan Vukmir a DVTK hivatalos oldalán indokolta meg a döntést.
Magyar futball