Musorujsag
Élő Eredmények
×

Ádám a váltás lehetőségéről, Zivzivadze a szépségdíjas góljáról beszélt - díjazták április legjobbjait

Ádám a váltás lehetőségéről, Zivzivadze a szépségdíjas góljáról beszélt - díjazták április legjobbjait

m4sport.hu | Pollák Márton
Az OTP Bank Liga áprilisi mérkőzései alapján a Magyar Labdarúgó Szövetség és az M4 Sport átadta a díjakat a hónap legjobb edzőjének és játékosának, ahogyan a szavazatok alapján a legszebb gólt jegyző labdarúgó és a legnagyobb védést bemutató kapus is átvehette jogosan kiérdemelt elismerését.

Április edzője: Sztanyiszlav Csercseszov (Ferencváros)

„Örülök, hogy maximálisan összeállt a csapat és a szurkolóinkkal együtt sikerült megünnepelnünk a bajnoki címet. Úgy gondolom, hogy bár az edző kapja ezt a díjat, de a csapat érdemli ki.”

Április játékosa: Ádám Martin (Paks)

„Sok minden, így a csapat is kellett a szezonban elért 31 gólomhoz. Most minden a helyén volt. Ami a jövőmet illeti, konkrétumot még nem tudok, de lesznek lehetőségeim a váltásra. Az elkövetkezendő hetekben eldöntjük, ezek közül melyek jelenthetnek előrelépést a karrieremben.”

Április gólja: Budu Zivzivadze (Újpest)

28. forduló, Újpest–ZTE, 37′

„Ez a gól azért is nagyszerű, mert a meccs előtt pont arról beszélgettünk Giorgi Beridzével, hogy a nagy játékosok minden pozícióból és távolságból lőnek, szóval mondtam, nekünk is így kell tennünk. Aztán mikor megkaptam a labdát, beugrott ez.”

Április védése: Dombó Dávid (Kisvárda)

26. forduló, MOL Fehérvár – Kisvárda, 26′

„Akkor nem gondoltam volna, hogy ez lesz a hónap védése, de mérhetetlenül boldog vagyok, hogy így alakult és köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott.”

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Dibusztól Ádámig és egy értékteremtő vezetőedző – az OTP Bank Liga 2021/2022-es szezonjának álomcsapata
Hétvégén véget ért az OTP Bank Liga 2021/2022-es szezonja, bő kéthónapos szünet következik a magyar élvonalbeli klubfutballban. A bajnokság szerencsére bővelkedett a kiváló teljesítményekben, az m4sport.hu szerkesztősége pedig összeállította azt a tizenegyet (illetve a mellé dukáló edzőt), amelyet a legjobbnak ítélt az idényben. A bőség zavarát jól példázza, hogy Kenan Kodro, Nenad Lukics és Nagy Zsolt is kimaradt az összeállításból.
Magyar futball
Vignjevics: Most mindenki a Honvédért játszott, az elmúlt meccseken nem ezt láttam
A Budapest Honvéd 2–1-re legyőzte a Puskás Akadémiát az OTP Bank Liga 33. fordulójában, így kilencedik helyezéssel bennmaradt az élvonalban, míg a felcsúti együttes a harmadik pozíciót szerezte meg. Az érzelemdús találkozót követően a két vezetőedző, Nebojsa Vignjevics és Hornyák Zsolt, valamint Zsótér Donát és Nagy Zsolt értékelt az M4 Sportnak.
Magyar futball
Videó: zokogó Szappanos, bennmaradást ünneplő Honvéd-tábor Felcsúton
A Budapest Honvéd semmit nem bízott a véletlenre az OTP Bank Liga zárófordulójában, idegenben <a href="https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/05/15/felcsuti-gyozelmevel-bennmaradt-a-honved-az-mtk-hiaba-gyozte-le-a-debrecent" target="_blank" rel="noopener">2–1-re legyőzte</a> a bronzérmes Puskás Akadémiát, ezzel bebiztosította NB I-es tagságát, míg a MTK hiába győzte le <a href="https://m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2022/05/15/felcsuti-gyozelmevel-bennmaradt-a-honved-az-mtk-hiaba-gyozte-le-a-debrecent" target="_blank" rel="noopener">3–0-ra</a> a Debrecent, kiesett. A lefújás után a kispesti játékosok és szurkolók is megünnepelték a bennmaradást, ki így, ki úgy.
Magyar futball