Musorujsag
Élő Eredmények
×

Története legsúlyosabb büntetését kapta a Kisvárda

Története legsúlyosabb büntetését kapta a Kisvárda

m4sport.hu
Az Újpest elleni mérkőzésen obszcén kifejezések, illetve fény- és füsthatású eszközök működtetése miatt büntették meg a klubot.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egymillió forintos pénzbüntetéssel sújtotta a Kisvárdát a május 5-i, Kisvárda Master Good–Újpest FC mérkőzésen történtek miatt. Ez a klub történetének legmagasabb összegű büntetési tétele.

Az indoklás szerint a mérkőzés közben a hazai szurkolók három alkalommal is „megbotránkoztató, obszcén kifejezéseket kiabáltak”, illetve „a mérkőzés után négy darab fény- és füsthatású eszközt hoztak működésbe a szektorukban”. Ez pedig ugyancsak fegyelmi vétségnek minősül.

Mindamellett, hogy továbbra is nagyon hálásak vagyunk a szurkolóinknak (nem véletlenül nyújtottuk át nekik a bajnokság zárása után a csapatot megillető ezüstérmet), kérjük őket, hogy a jövőben tartózkodjanak a hasonló megnyilatkozásoktól és cselekményektől, mert klubunkat nehéz helyzetbe hozhatják, akár visszaesőként is” – áll a Kisvárda honlapján közzétett közleményben.

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak

Kapcsolódó hírek