Musorujsag
Élő Eredmények
×

Tapasztalt lengyel középhátvédet igazolt a Puskás Akadémia

Tapasztalt lengyel középhátvédet igazolt a Puskás Akadémia

m4sport.hu
A lengyel Slask Wroclawtól igazolt középhátvédet a Puskás Akadémia FC. A lengyel válogatottat is megjárt Wojciech Golla kétéves szerződést írt alá a felcsúti együttessel.

Tapasztalt lengyel labdarúgóval erősödött a PAFC. Az előző négy évben a Slask Wroclaw együttesében futballozó Wojciech Golla szerződése 2024-ig szól, és a 14-es mezszámot kapta az OTP Bank Liga harmadik helyezettjétől.

A 30 éves, egyszeres lengyel válogatott labdarúgó az elmúlt szezonban 31 találkozón lépett pályára hazája első osztályában, és öt gólpasszt adott bajnokikon, az Európa-konferencialiga selejtezőjében hat találkozón egyszer talált be és egy ízben szolgálta ki sikerrel a társakat.

„Először két éve keresett meg a Puskás Akadémia, ám akkor nem köttetett meg az üzlet. Most egy héttel ezelőtt jutott tudomásomra a klub érdeklődése, úgyhogy minden nagyon gyorsan történt. Korábban képeken már láttam a stadiont, de élőben lenyűgöző, alig várom, hogy itt játszhassam. Van már nemzetközi kupás tapasztalatom, hiszen tavaly a Slaskkal szerepeltünk a Konferencialiga selejtezőjében. Mindig jó a nemzetközi színtéren szerepelni, ez az idén is megadatik – mindent meg fogunk tenni, hogy minél hosszabbra nyúljon európai szereplésünk. Ami bajnokságot illeti, tudom, hogy a csapat a harmadik helyen végzett az előző évadban, most igyekszünk ezt felülmúlni, és az első két hely valamelyikére befutni” – nyilatkozta a klub honlapjának Wojciech Golla.

Borítókép: Wojciech Golla (Forrás: pfla.hu)

További tartalmak