Musorujsag
Élő Eredmények

A Ferencváros magabiztos győzelmet aratott Tirolban a Ludogorec ellen

A Ferencváros magabiztos győzelmet aratott Tirolban a Ludogorec ellen

m4sport.hu
A Ferencváros labdarúgócsapata ausztriai edzőtáborában az európai kupaküzdelmekből már régi ismerősnek mondható bolgár Ludogoreccel játszott és magabiztos 3-0-ás győzelmet aratott. A magyar bajnoknál Wingo duplázott, mellette Marquinhos talált be.

Gól nélküli első félidőt követően az 54. percben megtört a jég: egy formás támadás végén Botka adott be jobbról laposan, a kapusról kipattanót labdát pedig Marquinhos vágta estében a kapu közepébe (1-0). A fradi.hu beszámolója szerint a második félidőben végig a Ferencváros akarata érvényesült, a bolgár csapat alig jutott el a kapu közelébe. A fölény a 80. percben ért góllá, amikor a csereként beállt Wingo 15 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (2-0). Az amerikai játékos tíz perc múlva 35 méterről rúgott bombagólt, bebiztosítva ezzel a győzelmet.

Felkészülési mérkőzés:
FTC – Ludogorec (bolgár) 3-0 (0-0)
Helyszín: Kufstein (Ausztria)

FTC:
Dibusz (Bogdán, 46.) – Botka (Wingo, 58.), Kovacevic (Besic, 75.), Knoester, Pászka (Civic, 58.) – Esiti (Vécsei, 33.), Laidouni (Mercier, 66.), Zachariassen (Loncar, 58.) – Tokmac (Marquinhos, 46.), Boli (Bassey, 46.), Traoré (Auzqui, 75.). Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov

Cserék: Bogdán, Besic, Zubkov, Bassey, Civic, Vécsei, Mercier, Auzqui, Wingo, Loncar, Marquinhos, Lisztes

Gólok: Marquinhos (54.), Wingo (80., 90.)

Borítókép: Ferencváros-Ludogorec (Fotó: fradi.hu)

További tartalmak