Musorujsag
Élő Eredmények

Lettországból érkező szerb védőt igazolt a konferencialigára készülő Kisvárda

Lettországból érkező szerb védőt igazolt a konferencialigára készülő Kisvárda

m4sport.hu
26 éves, 190 centiméter magas szerb belsővédőt szerződtetett a Kisvárda Master Good. Milos Vranjanin a Riga FC csapatától érkezett az Európa-konferencialigára készülő bajnoki ezüstérmeshez.

Nem Vranjanin az első labdarúgó, aki a rigai csapattól érkezik a Kisvárdához, hiszen másfél évvel ezelőtt Herdi Prenga, aki nyáron távozott a klubtól, ugyancsak onnan érkezett.

A belgrádi születésű futballista utánpótláskorú játékosként szerepelt az FK Rad, az FK Brodarac és az FK Napredak Krusevac színeiben, míg felnőttként hazájában a Radnicski Obrenovac (2015-2016), az FK Teleoptik (2017-2018), a Metalac Gornji Milanovac (2018-2020) és 2021-től a lett Riga FC csapatait erősítette.

„Nagy előrelépésnek tekintem a karrieremben, hogy a magyar bajnokságban folytathatom, ráadásul olyan csapatban, amely a nemzetközi kupában is érdekelt. Nagy esély a számomra is az Európa-konferencialigában való szereplés, szeretném a lehető legjobb szerepléshez segíteni a csapatot, bízom benne, hogy odaérhetünk a csoportkörbe. A klubról sok mindent hallottam, már csak azért is, mert többen játszanak itt az én régiómból. Sok minden jót hallottam a csapatról és a körülményekről, utóbbiakról máris meggyőződhettem. Amikor befutott a kisvárdai ajánlat, akkor elsőként Herdi Prengát hívtam, hiszen én is abból a klubból érkezem, ahonnan másfél éve ő. Ugyan személyesen nem ismerjük egymást, de nagyon sok közös barátunk van, és csupa jót mondott Kisvárdáról, bátorított, hogy vágjak bele nyugodtan a kalandba. Remélem, ugyanott tudom folytatni, ahol ő abbahagyta” – mondta a szerződése aláírása után Milos Vranjanin.

Borítókép: Milos Vranjanin (Forrás: kisvardafc.hu)

További tartalmak