Musorujsag
Élő Eredmények
×

Megvan a DVSC új szakmai stábja

Megvan a DVSC új szakmai stábja

m4sport.hu
Joao Janeiro munkáját asszisztens edzőként honfitársa segíti majd.

Június végén új tulajdonosi kör állt be a labdarúgó OTP Bank ligában szereplő Debreceni VSC mögé. Ekkor mutatták be az új vezetőedzőt, a korábban a Kisvárdát irányító Joao Janeirót, aki Joan Carrillót váltotta a kispadon.

Amint arról a klub hivatalos honlapja beszámolt, mostanra véglegessé vált a vezetőedzőt segítő szakmai stáb összetétele is. A Az 1+1 évre szerződött portugál tréner munkáját asszisztens edzőként a szintén portugál Daniel Castro segíti, aki korábban hazáján kívül többek között megfordult Romániában, Kínában és az Egyesült Arab Emirátusokban is.

Szintén új a szakmai stábban Töreki Amand, aki korábban Sopronban, a Haladásban, illetve a Győri ETO-ban is futballozott, ám már edzői pályafutását építi. A kapusedzői teendőket a továbbiakban Balogh János, a Loki korábban válogatottságig jutott hálóőre látja el.  A “régiek” közül Dombi Tibor és Száraz Ádám maradt a stáb tagja.

A játékoskeret kialakítása még folyamatban van, ezen a héten fontos döntések születhetnek, de az már biztos, Dzsudzsák Báalázs a Lokiban folytatja pályafutását.

Borítókép: Joao Janeiro, a DVSC vezetőedzője (Fotó: dvsc.hu)

További tartalmak