Musorujsag
Élő Eredmények
×

Fiola Attila marad, szerződést hosszabbított Fehérváron

Fiola Attila marad, szerződést hosszabbított Fehérváron

m4sport.hu
A MOL Fehérvár FC labdarúgócsapata két évvel, 2024-ig meghosszabbította magyar válogatott védője, Fiola Attila szerződését, mely június 30-án járt le.

 

Fiola Attila 2016-ban a Puskás Akadémia csapatától igazolt Fehérvárra, szerződése azonban június végén lejárt, így hivatalosan szabadon igazolhatóvá vált. A védő azonban nem megy sehova sem, miután 2024 nyaráig szóló új megállapodást kötött régi-új csapatával, olvasható a MOL Fehérvár FC honlapján.

„Örülök, hogy a Vidiben folytathatom pályafutásomat, a hetedik szezonomat kezdem a csapatban, így egyértelmű, hogy jól érzem magam itt. A júniusi válogatott mérkőzések óriási élményt jelentettek számomra, ezt követően, egy hosszú szezon végén jól jött a pihenés is. Most viszont újult erővel tértem vissza a csapathoz, és rögtön meg is kezdtem a srácokkal a felkészülést a következő idényre” – mondta Fiola.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

MOL Fehérvár FC Official (@vidinstagram) által megosztott bejegyzés

Fiola eddig 177 mérkőzésen lépett pályára Fehérváron és egy gólt szerzett. Alapembere volt a 2018-as magyar bajnok Vidinek, és ugyanebben az évben szerepelt az Európa-liga csoportkörében is, egy évvel később, 2019-ben pedig megnyerte a Magyar Kupát az együttessel.

A magyar válogatottban eddig 48 alkalommal szerepelt, két gólt lőtt.

 

Borítókép: Forrás: molfehervarfc.hu

További tartalmak