Musorujsag
Élő Eredmények
×

Tíz játékosától búcsúzik a Mezőkövesd, válogatott támadó is távozik

m4sport.hu
Az OTP Bank Liga legutóbbi kiírásának tizedik helyén végző Mezőkövesd Zsóry tíz játékosától búcsúzik, a korábbi válogatott Nagy Dániel jelenleg szabadon igazolható.

A klubnál közel hat évet eltöltő Farkas Dánielt a Merkantil Bank Ligában szereplő DVTK szerződtette. A kétszeres magyar válogatott és kétszeres Magyar Kupa-győztes Nagy Dániel három évet töltött Mezőkövesden, 73 bajnoki mérkőzésen 8 gólt szerzett.

A távozók között van Kocsis Gergő, Vági András, valamint két kapus, Antal Botond és Bősz Levente.

Visszatért Romániába Andreias Calan, a szabadon igazolhatóként szerződtetett szélső 21 bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget és egy gólt szerzett. Amir Bilali fél év után, hét meccsel a háta mögött távozik, míg Denis Granecny és Partick Ikenne-King szintén fél évet töltöttek a klub kötelékében, egyaránt öt mérkőzésen kaptak lehetőséget.

„A játékosoknak köszönjük a klubunkért végzett áldozatos munkájukat, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk!” – olvasható a mezőkövesdi klub hivatalos oldalán.

A Mezőkövesd már több játékost is szerződtetett a nyári átigazolási időszakban: visszatért Molnár Gábor, aki legutóbb Diósgyőrben szerepelt, szerződtették az északmacedón támadót, Remzifaik Szelmanit, valamint három fiatal játékos mellett a Kállai testvérpár is csatlakozik a klubhoz és megszerezték a Honvédtól távozó középpályást, Nagy Gergőt is.

További tartalmak