Musorujsag
Élő Eredmények

Hornyák Zsolt játékosáról: Azt se tudta, hol van, másik bolygón vagy a Groupamában a Ferencváros ellen

Hornyák Zsolt játékosáról: Azt se tudta, hol van, másik bolygón vagy a Groupamában a Ferencváros ellen

m4sport.hu
A felcsútiak szakvezetője szerint még a döntetlen is igazságtalan lett volna a Fradi ellen, annyival közelebb álltak a győzelemhez.

A címvédő Ferencváros hazai pályán hosszabbításban szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a legutóbb bronzérmes Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A vendégek 11-est hibáztak, míg a hazaiak a győztes találatukat a 94. percben szerezték. Így érthető, hogy Hornyák Zsolt, a felcsútiak mestere elégedetlen volt az eredménnyel.

Gratuláltam a játékosoknak, mert még a döntetlen is igazságtalan lett volna ezen a meccsen. Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, főleg taktikailag. Egyedül Zahedi teljesítménye ami vonal alatt volt. Mezghrani egy hibát követett el a védelemben, abból lett a gól a végén” – értékelt a szakember, aki 100. bajnoki meccsén ült a felcsútiak kispadján. Kiemelte, kihagytak egy 11-est és tartalékosan érkeztek, mégis végig egyenrangú ellenfelei voltak a bajnoki címvédőnek.

Úgy jöttünk ide, hogy próbálunk aktívan játszani, ezt a fiúk hozták is, csak a Zahedi maradt vonal alatt taktikában, hozzáállásban. Ritkán köszönöm meg a játékot vesztes mérkőzés után a csapatnak, most megtettem, mert mindent megtettek, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést.” – mondta a legrégebben hivatalban lévő NB I-es edző.

Zahedivel kapcsolatban elmondta, nem tudja, miért játszott gyengén 7000 ember előtt. “A felállás adott volt, mindeni teljesítette amit kellett, csak ő nem tudta hol van, másik bolygón vagy a Groupamában a Ferencváros ellen. Számomra egy játékosnak nem kell külön motiváció ha a Fradi ellen játszik. Ha mégis kell, akkor nincs helye a csapatomban” – mondta Hornyák, aki szerint sürgősen igazolniuk kell, mégpedig olyanokat, akiket azonnal tud használni.

Borítókép: Hornyák Zsolt, a Puskás vezetőedzője MTI/EPA/LUSA/José Coelho

További tartalmak