Musorujsag
Élő Eredmények
×

Gyenge meccsen hozott el egy pontot Mezőkövesdről a továbbra is nyeretlen Vasas

Gyenge meccsen hozott el egy pontot Mezőkövesdről a továbbra is nyeretlen Vasas

m4sport.hu
Az első húsz perc a vasasé, a játékrész második fele a hazaiaké volt, a második félidőt pedig jobb ha elfelejti mindenki.

Az újonc Vasas 1-1-es döntetlent játszott a Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati játéknapján. Az angyalföldieknek egy vereség mellett ez volt a negyedik döntetlenjük a mostani idényben.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Vasas FC 1-1 (1-1)
Mezőkövesd, 1500 néző, v.: Farkas
gólszerzők: Pillár (44.), illetve Holender (24.)
sárga lap: Vajda (16.), Karnyicki (51.), illetve Szivacski (55.)
Mezőkövesd:
Piscitelli – Pillár, Lukic, Bobál D. – Madarász (Kállai, 71.), Nagy G., Besirovic (Karnyicki, a szünetben), Cseri (Qaka, 59.), Vajda – Szelmani (Molnár G., 59.), Drazic (Schmiedl, 79.)
Vasas:
Dombó – Szivacski (Baráth B., 78.), Otigba, Hidi, Silye – Berecz, Márkvárt, Pátkai (Szilágyi, 73.) – Hinora (Ódor, 78.), Holender (Novothny, 73.), Radó (Géresi, 62.)

A hőségben egyik csapat sem diktált nagy iramot, de a fővárosiak – a Mezőkövesd bizonytalankodó védekezését kihasználva – már a meccs elején egyértelmű mezőnyfölényt alakítottak ki. A Vasas több gólszerzési lehetőségig is eljutott, majd a 24. percben Holender Filip egy kipattanó labdát a hálóba lőtt, ezzel megszerezte a vezetést.

A hátrányba került borsodiak bátrabb, kezdeményezőbb támadójátéra váltottak, és bár ez csak kisebb lehetőségeket eredményezett számukra, a szünet előtt Pillár Róbertnek egy szöglet után sikerült egyenlítenie.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott, a futballisták ebben az időszakban is megküzdöttek a nagy meleggel, mindkét oldalon voltak ígéretes támadások és jó lövések, majd a feltámadó szél sietett a segítségükre. A hazaiak csereként beállt osztrák légiósa, Philipp Schmiedl nagy lehetőséget puskázott el, így csapata – a játék képe alapján igazságos – döntetlen játszott.

További tartalmak