Musorujsag
Élő Eredmények

Az UEFA-nál két fradista is a legjobbak között, a SofaScore beválasztotta a hét El-csapatába a zöld-fehérek légiósát

Az UEFA-nál két fradista is a legjobbak között, a SofaScore beválasztotta a hét El-csapatába a zöld-fehérek légiósát

m4sport.hu
A Lazio együtteséből hárman is bekerültek, a rómaiak középpályása Luis Alberto lett a hét játékosa.

A SofaScore sportadat szolgáltató cég a labdarúgó Európa-liga első köre után közzétette a forduló álomcsapatát. A legjobb 11-ben helyet kapott a Ferencváros norvég légiósa, Tokmac Nguen is. A Trabzonspor elleni meccsen két gólt és egy gólpasszt jegyző labdarúgó a második legmagasabb osztályzattal jutott a legjobbak közé, nála csak a Lazio középpályása, Luis Alberto lett jobb.

A zöld-fehérek a következő fordulóban a Crvena Zvezda otthonában nyerni tudó Monaco vendégei lesznek.

Az UEFA (Európai Labdarúgó Szövetség) is közzétette Top 4-es listáját, kik lehetnek az első forduló legjobbjai. Tokmac erre a listára is felkerült, így rá is lehet szavazni Marquinhos (Arsenal), Vecino (Lazio) és Willian José (Betis) mellett.

De nem csak a norvég támadó lehet a legjobb, a több nagy védést is bemutató Dibusz Dénes is odakerült egyik bravúrjával a négy legnagyobb védés közé.

Emlékeztetőül a Ferencváros-Trabzonspor mérkőzés összefoglalója:

Borítókép: A ferencvárosi Tokmac Nguen az Európa-liga csoportkörének 1. fordulójában játszott Ferencváros - Trabzonspor mérkőzésen. MTI/Kovács Tamás

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: Dibusz bravúrjai is kellettek a Trabzon legyőzéséhez
Három percen belül három bravúrt mutatott be Dibusz Dénes a Ferencváros Trabzonspor elleni Európa-liga-meccs első félidejében, a hajrájában pedig ha nem véd egy hatalmasat, a labda már azelőtt a kapuba jut, hogy a lesen álló Yazici elé került volna.
Magyar futball