Musorujsag
Élő Eredmények
×

Váratlan: a magyarok elleni NL-meccsre készülő Rüdiger elmondta, ki a példaképe

Váratlan: a magyarok elleni NL-meccsre készülő Rüdiger elmondta, ki a példaképe

m4sport.hu
A 29 éves Antonio Rüdiger a német labdarúgó-válogatott összetartásán van, amely a magyar és az olasz válogatott elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre készül. A spanyol Real Madrid által nyáron szerződtetett belső védő a német Sport 1-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy kicsi gyerekként olyan akart lenni, mint a királyiak korábbi középső védője. Ilyenkor nyilván mindenkinek Sergio Ramos ugrana be, de a Nationalelf labdarúgója nem rá gondolt.

“Világéletemben olyan akartam lenni, mint Pepe. Gyerekként rengeteg videón figyeltem őt. Még nagyon fiatal voltam, és mindenkinek be akartam bizonyítani, hogy én is képes vagyok arra, hogy olyan kemény legyek. Ilyen dolgok jártak a fejemben” – rántotta le a leplet, hogy gyerekként az Eb- és Nemzetek Ligája-győztes portugál volt a példaképe.

“Őrület, hogy milyen szinten volt jó Pepe. Nem csupán a párharcokban, de abban is, ahogyan belépett a játék építésébe. Mindeközben a Real Madridnál mindenki azt meséli nekem, hogy valójában magánemberként, a pályán kívül egy végtelenül nyugodt és kellemes személyiség volt”- nyilatkozta Rüdiger.

A német labdarúgó-válogatott 23-án este Lipcsében fogadja a magyar nemzeti csapatot a Nemzetek Ligája A divíziójának ötödik fordulójában. A mérkőzést az m4sport.hu élőben közvetíti.

Borítókép: António Rüdiger és Pepe (m4sport.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Varga Kevin szerint már nem lehet lenézni a magyar válogatottat
A válogatott keretnél biztosak benne, hiába játszanak nevesebb ellenfelekkel, már belőlük is fel kell készülni a riválisoknak. Ráadásul az olaszok elleni várható telt ház jó visszajelzés arra, hogy jó úton jár a válogatott.
Magyar válogatott