Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Csak annyit akartunk, hogy a végén büszkék legyenek ránk" – Dzsudzsák Balázs megható üzenetet küldött Szalai Ádámnak

„Csak annyit akartunk, hogy a végén büszkék legyenek ránk" – Dzsudzsák Balázs megható üzenetet küldött Szalai Ádámnak

m4sport.hu
Dzsudzsák Balázs az Instagramon küldte el jókívánságait a válogatott csapatkapitányának.

Szerdán Szalai Ádám bejelentette, hogy a soron következő Nemzetek-Ligája meccsek után befejezi a válogatott pályafutását. Sajtótájékoztatója óta rengetegen méltatták a támadót és köszönték meg amit a Nemzeti 11-ért tett.

Az egyik legszemélyesebb üzenetet Dzsudzsák Balázs tette közé a saját Instagram-profilján: „Büszke vagyok rád, mert olyan erős személyiséggel és mentalitással rendelkezel, amivel kevesen születnek és motorja vagy azonnal egy csapatnak.”

A 108-szoros válogatott nem feledkezett meg dicsérni Szalai vezér szerepét sem.

„Mindent tudunk egymásról, ezért voltam nyugodt, amikor kapitány lettél, mert tudtam ez lesz a te utolsó nagy újjászületésed és lásd, szenvedéllyel és igazi ”Harcosként” egy újabb álmod érted el… hazai Eb-re vezettél minket!”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dzsudzsák Balázs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés

Borítókép: Győr, 2012. február 29. Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott játékosa (j) gratulál a góllövő Szalai Ádámnak a Magyarország-Bulgária barátságos labdarúgó-mérkőzésen a győri ETO Parkban, a Rába ETO stadionjában. MTI Fotó: Illyés Tibor

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A vezér elköszön – Szalai, a válogatott hullámvasutazásának szimbóluma
Szalai Ádám bejelentette, hogy a szeptemberi Nemzetek Ligája-találkozók után <a href="https://m4sport.hu/magyar-foci/labdarugas/cikk/2022/09/21/szalai-adam-visszavonul-a-valogatottsagtol/" target="_blank" rel="noopener">nem játszik többet a magyar válogatottban</a>, melynek nem csupán csapatkapitánya és vezére volt, de talán a szimbóluma is.
Magyar futball
Marco Rossi: Ez egy szomorú nap a magyar válogatott történetében
Szalai Ádám döntése után nehéz helyzetbe kerül a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, hiszen új csapatkapitányt kell majd kijelölnie a nemzeti együttesben. Marco Rossi erről, a 84-szeres válogatott támadó csapatban betöltött szerepléről és csapattársakra gyakorolt hatásáról is beszélt azon a sajtótájékoztatón, ahol a 34 esztendős csatár mindenkivel tudatta döntését és annak hátterét.
Magyar futball