Musorujsag
Élő Eredmények
×

Feczesin Róbert: Remélem, két hét múlva már százszázalékosan a csapat rendelkezésére tudok állni

Feczesin Róbert: Remélem, két hét múlva már százszázalékosan a csapat rendelkezésére tudok állni

M1
A Vasas csatára, a műtétje után lassan felépülő Feczesin Róbert már edzésbe állt, és bár saját bevallása szerint van még fizikai lemaradása, rövid időn belül tökéletes állapotba hozná magát, hogy segíthesse csapatát.

Feczesin már a téli felkészülési időszakban is hosszasan volt sérült, s bár azóta vissza tudott térni, állapota újra romlott, ezért porcműtétet kellett végrehajtani a térdében.

Hogy vagy, hogy halad a rehabilitációd?

Az utolsó fázisába léptem, tegnap már szerencsére a csapatedzésen is részt tudtam venni. Azt nem mondom, hogy minden egyes feladatba be tudok szállni, a kontaktokat például még kerülöm, de a gyakorlatok 90 százalékát már meg tudtam csinálni.

Előreláthatóan mikor térhetsz vissza a pályára?

Biztos van fizikai lemaradásom, hiszen másfél hónapot kihagytam, de remélhetőleg a jövő hét vége felé, vagy az azt követő héten már százszázalékosan a csapat rendelkezésére tudok állni.

Hogyan élted meg az operáció utáni időszakot, hiszen a csapat is küszködött.

Van bennem egy nagyon rossz érzés, mert bár feljutottunk az NB I-be, sajnos nem sikerült jól a szezonkezdet. Nekem ráadásul jött ez a sérülés, úgyhogy az volt bennem másfél hónapon keresztül, hogy mihamarabb vissza tudjak térni a pályára és segíthessem a csapatot.

Szinte valamennyi mérkőzésre kilátogattál, a helyszínről nézted meg. Az elmúlt hetekben hogyan láttad a csapat teljesítményét?

Szerintem javuló játékot produkálunk, és ez az utolsó mérkőzésen már eléggé látszott is, mert nagyon sok helyzetet sikerült kialakítanunk, amiket sajnos még nem sikerült berúgni, de remélem, hogy a hétvégére ez változni fog, és a csapat megszerzi az első győzelmét.

Új edzővel, Kondás Elemérrel dolgoztok. Vele milyen a viszonyod, beszéltetek arról, milyen szerepet szán neked a visszatérésedet követően?

Kimondottan erről még nem beszéltünk, azt mondta, minél hamarabb próbáljam magam összekapni és álljak a csapat rendelkezésére, mert akkor biztosan olyan feladatokkal fog ellátni, ami fontos lesz az együttesnek is. Az ismeretségünk régi, még Debrecenben dolgoztunk együtt és pozitív tapasztalatokat szereztem vele kapcsolatban.

Az előbb már említetted, a hétvégén újabb kihívás vár a csapatra: a Kisvárdához látogattok. Mire számítasz?

Azt várom, hogy ugyanazt tudjuk folytatni, amit a Zalaegerszeg ellen elkezdtünk. Tehát tényleg egy olyan mérkőzést játsszunk, ahol sok helyzetünk van, csak remélhetőleg ezek közül többet ki fogunk tudni használni és végre megszerezzük az első győzelmünket.

Borítókép: Feczesin Róbert (Fotó: MTI)

További tartalmak