Musorujsag
Élő Eredmények

Szavazás: A szabályok szerint szabadrúgás járt volna a Fradinak a Zvezda 11-esénél? - videó

Szavazás: A szabályok szerint szabadrúgás járt volna a Fradinak a Zvezda 11-esénél? - videó

m4sport.hu
A Fradi játékosai szerint nem ezen múlt, valamennyien elismerték, gyengén teljesítettek, jobb volt az ellenfél

A Ferencváros 4-1-re kikapott a Crvena zvezda vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportkörének harmadik, csütörtöki fordulójában. A 25. percig kiegyenlített játékot hozott a meccs, akkor azonban 11-eshez jutottak a hazaiak. Egy jobboldali beadás után a hazaiak támadója ráfejelte a labdát Wingo kezére, a játékvezető hosszas videóbírózás után megítélte a 11-est, amit Guelor Kanga értékesített.

A labda valóban hozzáért a védő kezéhez, mégpedig olyan részen ahol nem szabad. Az M4 Sport stúdiójában Hegedűs Henrik, az MLSZ vezető adatelemzője azonban úgy vélte, az eset után ferencvárosi szabadrúgásnak kellett volna következnie.

Az tény, hogy ráfejelték Wingo kezére a labdát, de ezt megelőzte az, hogy a támadó a kezével lenyomja a Fradi védőjét, aki így nem tud rendesen felugrani. És mivel ez az eset történt előbb, így a helyes döntés a szabadrúgás lett volna” – mondta a szakember.

A zöld-fehérek játékosai és vezetőedzőjük a találkozó után nem foglalkoztak az esettel, valamennyien azt emelték ki, hogy nagyon gyengén játszottak, megérdemelt vereséget szenvedtek, hiszen komoly helyzetig csak a meccs hajrájában jutottak.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Labda nélkül futballozni? A Fradinál van, aki ebben a legjobb
Traoré a kezdetektől szállítja a gólokat, Tokmac immár a negyedik csoportkörben kulcsembere a Ferencvárosnak, Csercseszovnak mégis az a játékos a legsokoldalúbb taktikai fegyvere, aki a labdával is ritkán találkozik: a Zachariassen-kérdésre keressük a választ.
Magyar futball