Musorujsag
Élő Eredmények

Kanga Fradinak lőtt bombája lett az Európa-ligában a hét gólja

Kanga Fradinak lőtt bombája lett az Európa-ligában a hét gólja

m4sport.hu
A gaboni játékos duplázott, de amíg a 11-es rutinmunka volt számára, második találata valóban szépre sikeredett.

A Ferencváros 4-1-re kikapott a Crvena zvezda vendégeként a labdarúgó Európa-liga csoportkörének harmadik, csütörtöki fordulójában. A hazaiak részéről a gaboni Guelor Kanga duplázott, az első félidőben 11-esből, a második játékrészben egy gyönyörű lövés után talált be. Az oldalvonaltól nem messze, mintegy 25 méterről lőtt a bal felső sarokba.

Ez utóbbi gólját az UEFA a harmadik forduló legszebb találatának választotta. Versenyben volt még  Martial (MU) Omonia elleni lövése, David silva (Real Sociedad) Sheriff elleni kapása, Gakpo (PSV) Zürich elleni tekerése.

Borítókép: Guelor Kanga duplázott a Fradi ellen. MTI/EPA/Andrej Cukic

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Váratlan türelem és magára hagyott balszárny – a Crvena zvezda kívülről megtanulta a Fradi-tételt
Ha a kontextust nem vesszük, tökéletesen ki lehet tölteni semmitmondó közhelyekkel a 4–1-es hazai győzelemmel végződő Crvena zvezda–Ferencváros találkozót: ezt a meccset el kell felejteni, a hibákból viszont tanulni és ezeket javítani kell a következő mérkőzésig. Ha azonban azt vesszük, hogy a Fradi néhány napon belül újra, már jóval nagyobb téttel randevúzik a szerb bajnokkal, az üres szólamokból rögtön fontos feladatok lesznek. Tanulsággal pedig bőven szolgált a mérkőzés, a Zvezda a legfájdalmasabb pontokon bökött a Fradiba, Csercseszovéknak szűk egy hét alatt kell a sebeket begyógyítani.
Magyar futball