Musorujsag
Élő Eredmények

Kondás Elemér: El kell gondolkozni néhány embernek, hogyan akarja ezt a labdarúgást művelni

Kondás Elemér: El kell gondolkozni néhány embernek, hogyan akarja ezt a labdarúgást művelni

m4sport.hu
A Kisvárdánál külön örülnek annak, hogy győzelemmel tudtak kedveskedni a születésnapját vasárnap ünneplő Révész Attilának.

A Kisvárda különösebb megerőltetés nélkül kétgólos győzelmet aratott a továbbra is nyeretlen Vasas ellen a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójában. Az öngólt és kiállítást is hozó találkozó után érthetően az egyik fél boldogan és elégedetten, a másik roppant csalódottan nyilatkozott.

Nem sok mindenre emlékszem, annyi rémlik, be akartam passzolni” – mondta Széles Imre, aki  először volt kezdő a hazaiaknál és rögtön „gólpasszt” jegyzett, Baráth Botond az ő beadása után fejelt a saját kapujába. Az angyalföldi védő szerint nem volt szerencséje, az első gólnál egyszerűen fejbe lőtték, a másodiknál nem találta el a labdát, ráadásul meg is sérült, ami miatt le kellett cserélni még a szünet előtt.

A hazaiakat irányító Török László kiemelte, hatalmas feszültség volt a csapatban és reméli, a győzelemmel megtalálták a bejáratot abba a pozitív sávba, amiben a bajnokság elején voltak. annak külön örülnek, hogy Révész Attila sportigazgató születésnapját győzelemmel tudták köszönteni.

Ez gyenge volt, gyámoltalanul bátortalanul kezdtük a találkozót. Kaptunk egy szerencsétlen gólt, jött egy felelőtlen kiállítás, aztán sikerült még egy gólt rúgatni velük. A második félidőben kilenc emberrel már voltak momentumaink. De ma sokkal jobb volt a Kisvárda” – mondta Kondás Elemér, az angyalföldiek mestere.

El kell gondolkozni néhány embernek, hogyan akarja ezt a labdarúgást művelni. Ezt a lezser, bátortalan játékot nem kell kivinni a pályára, erre senki nem vevő” – mondta a szakember, aki szerint a piros lap adható volt, nem is értette Szivacski mozdulatát. Bár a második félidőben sokkal jobban játszott a csapata. úgy érzi szerencséjük volt, hogy a hazaiak nem rúgtak még több gólt.

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak