Musorujsag
Élő Eredmények
×

Révész Attila: Idén is szeretnénk El-t érő helyen végezni

Révész Attila: Idén is szeretnénk El-t érő helyen végezni

m4sport.hu
A Kisvárda sportigazgatója jó döntésnek tartja, hogy nem fogadta el a szakmai stáb lemondását, úgy véli, velük is elérhető a nemzetközi kupaszereplés.

Révész Attila, a Kisvárda labdarúgócsapatának sportigazgatója a Vasas elleni bajnokin fél év után ült ismét a kispadra. “Az Újpest elleni meccs után a szakmai stáb felajánlotta lemondását, de úgy döntöttünk, ennek most nincs itt az ideje. Remekül végezték a munkájukat, úgy gondolom, jó döntést hoztunk a maradásukkal” – mondta a szakember.

Úgy érzi, a személye jó hatással volt rájuk, biztonságot jelentett nekik, ennek is köszönhető a Vasas elleni siker. Elmondta, az elmúlt időszakban több olyan gyenge teljesítmény volt, ami a rosszabb hozzáállás eredménye. “A kollégáim nem akarták fegyelmezéssel megoldani, talán még nem merték így kezelni a helyzetet, de még idejében megállítottuk ezt. Néhány játékos aki stabil kezdő volt, nem lépett pályára ez üzenet volt nekik is. Ezen a héten ragyogó edzésmunkát láttam, visszatért az öröm és az önbizalom. A klubon belül is volt egy kis bizonytalanság, a kollégáim se tudták, kinek kell beszámolniuk” – mondta Révész.

Semmivel se lesz nagyobb szigorúság mint korábban, talán az El utáni időszak volt kicsit lazább. “Az edzők is kaptak kritikát, az ő felkészülésük se volt olyan alapos, mint korábban, de ezt is tisztázni tudtuk. Rend van, ez értendő az öltözői rendre, a mérkőzésekre való utazásra. Tisztában kell lenni mindenkinek azzal, ha a játékos nem teszi ki 100 százalékban a szívét a pályán, az meglátszik a teljesítményén is“.

Révész Attila és Török László a Kisvárda kispadján (Fotó: kisvardafc.hu)

Révész szerint az előző szezonban elért második hely nem volt meglepetés, ez egy teljesen tudatos építkezés következménye. Annyira tisztán, átláthatóan működik a klub, ami ezt az eredményt hozta magával. “Megtaláltuk az utunkat, előbb mint más csapatok. Idén is szeretnénk El-t érő helyen végezni. A nemzetközi szereplés az idei szezonra olyan stabilitást és jövő képet eredményezett, ami a jövőre is bizakodásra adhat okot“.

A téli szünetben nem terveznek igazolni, a csapatba betörni akaró fiatalokat kell megerősíteni. véleménye szerint ez olyan versenyhelyzetet teremt, ami felér 2-3 új játékos igazolásával. Ugyanakkor nyitott szemmel járnak, ha olyan játékost látnak, aki hosszabb távon is erősítést jelentenek, és már a következő szezonban is lehet rájuk számítani.

A teljes interjút itt lehet megnézni > > >

Borítókép: Révész Attila (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Moniz beolvasott a Fehérvárnak: Tíz éve nagyon jók voltak, de identitásukat vesztették – Hétvégi hősök
Keretbe foglalta a hétvégét a MOL Fehérvár, de egyik meccse sem lett sikeres, hiszen előbb a Zete a hosszabbítás utolsó pillanataiban vitt el pontot Sóstóról, hétfőn pedig az Újpest nyert ott. A péntek estét egyébként is maratoni hosszabbítások, a szombatot belső védők elképesztő kálváriája, a vasárnapot pedig egy érdekes incidens és egy megmentett nadrág jellemezte. Hétvégi hősök.
Hétvégi hősök
Az Újpest átrobogott a tovább botladozó Kisvárdán
Az idénybeli első győzelmét az előző bajnokiján megszerző Újpest 4–0-ra legyőzte a forduló előtt második helyen álló, és immár zsinórban harmadik vereségét elszenvedő Kisvárdát az OTP Bank Liga 9. fordulójának szombati játéknapján.
Magyar futball