Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: Huszti Szabolcs a Fehérvár új vezetőedzője, Juhász Roland pedig sportigazgatóként tért vissza

m4sport.hu
A Fehérvárnál játékosként megfordult, legutóbb a Debrecent irányító Huszti Szabolcs vette át a hétfőn távozó Michael Boris helyét a csapat kispadján, míg a klub ikonja, Juhász Roland a sportigazgatói posztra érkezett a lemondott Sallói István helyére.
fotó: MOL Fehérvár

A klub hétfőn jelentette be, hogy Michael Boris vezetőedző és Sallói István sportigazgató is távozik posztjáról a Vasas elleni szombati bajnoki fiaskót követően.

Huszti Szabolcs 2018 februárja és 2020 júliusa között volt a klub játékosa, visszavonulása után tanácsadóként dolgozott a Fehérvárnál, majd 2021 februárjától 8 hónapig az akkor NB II-es Debrecent irányította.

fotó: MOL Fehérvár

A Fehérvárt hét éven át szolgáló Juhász is tanácsadóként kezdett az egyesületnél 2020-as visszavonulása után, majd 2021 áprilisától 2022 februárjáig másodezdőként dolgozott, utána pedig a III. Kerületi TVE sportigazgatója lett.

 

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sigér Dávid: Mintha az ellenfél keményebben ment volna bele a párharcokba
Cseri Tamás szerint annak köszönhetően sikerült legyőzni a Ferencvárost, hogy mindenki beleállt a munkába, Sigér Dávid ugyanakkor éppen az élességet hiányolta a Mezőkövesden vereséget szenvedő zöld-fehér játékosokból. Kuttor Attila reméli, a győzelem hitet ad a jövőre nézve.
OTP Bank Liga
Videó: Fioláék nem vállalták a sörfürdőt az elégedetlen Vidi-tábor előtt
A Mol Fehérvár szurkolói egyre nehezebben viselik csapatuk gyenge szereplését, az angyalföldi vereséget követően azonban hiába invitálták magukhoz a játékosokat: a csapatkapitány Fiola Attila ugyan elébük állt, de miután sorban ürültek irányába a sörös poharak, sarkon fordult és várakozó társaival együtt faképnél hagyta az indulatos tábort.
Magyar futball
Michael Boris: Megyünk tovább
Megérti a szurkolók elkeseredettségét, de nem kíván lemondani posztjáról Michael Boris, a MOL Fehérvár labdarúgócsapatának vezetőedzője.
OTP Bank Liga