Musorujsag
Élő Eredmények

Félbeszakadt és hosszú percekig állt a játék a ZTE-Honvéd meccsen, miután a hazaiak levonultak

Félbeszakadt és hosszú percekig állt a játék a ZTE-Honvéd meccsen, miután a hazaiak levonultak

m4sport.hu
Az egész egy pályán kívüli lökésből indult, ami után tömegjelenetek, piros lap, majd levonulás jött. A valódi ok csak később derült ki.

A labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának szombati nyitómérkőzésén a Honvéd már 2-0-ra vezetett a Zalaegerszeg vendégeként, amikor az 54. percben magyar pályán ritkán látható jelenetsornak lehettek tanúi a nézők.

Egy hazai támadás után az albán Albi Doka a pályán kívül meglökte Christy Manzingát, aki aztán hátulról megrúgta őt labdával. Kisebb tumultus, lökdösődés alakult ki az eset után, melyet a játékvezető sárga lapokkal zárt le.

Ricardo Moniz, a hazaiak mestere azonban továbbra is hevesen reklamált, amiért a játékvezető kiállította a holland szakembert. A korábbi ferencvárosi tréner azonban nem hagyta abba a reklamálást és lehívta csapatát a pályáról.

Hosszú percekig állt a játék, végül Dragóner Attila, a zalaiak sportigazgatója beszélt Monizzal, aki visszarendelte a pályára a csapatát és folytatódott a találkozó. Mint az M4 Sport pálya melletti tudósítója megtudta, Moniz azért rendelte le játékosait, mert a Honvéd-tábor rasszista megnyilvánulásokkal illette játékosát, Manzingát.

a talákozó végül folytatódott és a Honvéd 2-0-ás sikerével zárult. A találkozó után Moniz hosszasan beszélt arról, hogy rasszista megjegyzéseknek nincs helye a pályán, szégyen, ami ma történt.

 

 

További tartalmak