search

logo, social, vissza gomb

text logo

search

Élő Eredmények

Csak megfelelő ajánlat esetén tárgyal Laidouni eladásáról a Ferencváros

mti
Megfelelő ajánlat esetén a Ferencváros hajlandó lenne tárgyalni a katari labdarúgó-világbajnokságon szerepelt tunéziai Aissa Laidouni eladásáról.

Erről Hajnal Tamás sportigazgató beszélt csütörtökön az M1 aktuális csatornának, hozzátéve, hogy természetesen abban az esetben lehet majd erről beszélni, ha a klub és a játékos számára is előnyös ajánlat érkezik be.

„Dánia és Franciaország ellen kimagasló teljesítményt nyújtott, a középpálya domináns embere volt, védekezésben és támadásban is nagyszerűen futballozott, meg merte csinálni a kockázatosabb dolgokat is. A legnagyobb elismeréssel beszélhetünk a teljesítményéről” – nyilatkozta Hajnal Tamás.

A sportigazgató megjegyezte, folyamatosan érdeklődnek a középpályás iránt, a mutatott teljesítménye pedig csak felerősítette ezt.

Laidouni jelenlegi értéke a mértékadó Transfermarkt honlapja szerint 4 millió euró – ez már a sokszorosa annak, amennyiért a Ferencváros szerződtette –, ugyanakkor Hajnal Tamás szerint a valódi árat majd a piac határozza meg a játékos esetében. Ugyanakkor a futballistának érvényes szerződése van a zöld-fehérekkel és szabadságát követően január elején a jelenlegi helyzet szerint visszatér a Népligetbe.

Hajnal Tamás a várható téli játékosmozgással kapcsolatban elmondta, vannak tervek, amelyeket szeretnének megvalósítani, ugyanakkor nem egyszerű kihívás az Európa-liga nyolcaddöntőjére készülő keretet tovább erősíteni.

Borítókép: Aissa Laidouni (Fotó: EPA/Tolga Bozoglu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Őrült hajrák, mi lesz Laidounival? – Gurulj be lassítva is!
Mi történt a francia-tunéziai meccs hajrájában? Mi lesz Laidounival, látjuk-e még a Ferencvárosban? Meglepő-e az ausztrál továbbjutás és a dán kiesés? Megérdemelték-e a lengyelek a továbbjutást? Mi lesz a mai meccseken? És mi is az a teveverseny, teveárverés?
Külföldi futball
Tunézia legyőzte a címvédő franciákat, mégis kiesett a világbajnokságról
A katari labdarúgó-világbajnokság D csoportjának zárófordulója előtt Tunézia egyetlen esélye a továbbjutásra az volt, ha legyőzi a címvédő Franciaországot. Didier Deschamps minden esélyt meg is adott a Ferencváros sztárjával, Aissa Laidounival felálló együttesnek, hisz teljesen felforgatott kerettel küldte pályára fiait. Az afrikaiak csodája összejött, mégis búcsúznak a vb küzdelmeitől.
Külföldi futball
Egy felpattanó beadás utáni fejes döntött: Ausztrália nyert Tunézia ellen
A D csoportban három nyeretlen csapat is volt a csoportkör első fordulója után, ebből kettő, Tunézia és Ausztrália egymással csapott össze. A tét nem kisebb volt mint, hogy mely válogatott kerül közelebb a továbbjutáshoz. Az afrikai csapatnak tizenkét lövése volt, jelentősen többet birtokolta a labdát is, az egyetlen gólt mégis a kenguruk szerezték. Tunézia távol, Ausztrália pedig jó helyzetbe került a továbbjutást illetően.
Külföldi futball
Laidouni szerint Csercseszové az érdem
Ferencvárosi klubedzőjét, Sztanyiszlav Csercseszovot dicsérte a tunéziai Aissa Laidouni, akit a meccs legjobbjának választottak a katari világbajnokságon a dánok elleni 0-0-s mérkőzésen mutatott játékáért.
Külföldi futball