Musorujsag
Élő Eredmények
×

Uzuni után újabb albán támadó került a Ferencváros célkeresztjébe - sajtóhír

Uzuni után újabb albán támadó került a Ferencváros célkeresztjébe - sajtóhír

m4sport.hu
Albán hírforrások szerint a Ferencváros a legesélyesebb, hogy a KF Tirana támadóját, a 24 éves Redon Xhixhát szerződtesse. Korábban horvát és arab csapatok érdeklődtek az albán bajnokság góllövőlistáját vezető szélső iránt, de ezeket a megkereséseket elutasította a klub, így végül a magyar bajnok lehet a befutó.

Orges Shehi, a KF Tirana vezetőedzője a napokban nyilatkozta az albán sajtónak, nagy az esélye annak, hogy akár már a tél folyamán elveszíti leggólerősebb játékosát, Xhixhát.

A panorama.com.al beszámolója szerint változatlanul nagy az érdeklődés a kétszeres albán válogatott labdarúgó iránt, de a Ferencváros tűnik egyértelmű favoritnak a megszerzéséért.

A magyar bajnok a portál szerint már az előző szezonban is dolgozott Xhixha szerződtetésén, de eddig nem sikerült nyélbe ütni az üzletet. A klub körülbelül egymillió eurót remél a játékosért, de a Fradi nem szeretne 500-550 ezer eurónál többet költeni érte.

Myrto Uzuni jó ajánlólevél lehet a Ferencváros számára. hisz a 27 éves szélső 2020 augusztusa és 2021 januárja között erősítette a magyar bajnokot, olyan jól sikerült a magyar időszaka, hogy végül a spanyol Granada lecsapott rá.

Azért is lehet vonzó Xhixha számára a Ferencváros, mert amellett, hogy vezeti a bajnokságot, még mindig áll a nemzetközi porondon.

Borítókép: Redon Xhixha (Forrás: KF Tirana - Facebook)

További tartalmak