Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hosszabbított a magyar bajnokság gólkirályjelöltje

Hosszabbított a magyar bajnokság gólkirályjelöltje

ztefc.hu
A góllövőlistát vezető Eduvie Ikoba szerződést hosszabbított Zalaegerszegen.

A klub adta hírül, hogy az OTP Bank Ligában ősszel tíz gólt szerző amerikai támadó 2025-ig írt alá – eredetileg a jelenlegi szezon végeztével járt volna le a megállapodás.

Ikoba tavaly nyáron csatlakozott ismét a ZTE-hez, amelyet a 2019/20-as kiírásban már erősített, akkor még kevésbé eredményesen, 25 bajnokin négy góllal. A szlovák bajnokságban, a Trencínnl tett kitérőt követően 13 mérkőzésen tört az NB I. góllövőlistájának élére.

„Nagyon izgatott vagyok a szerződéshosszabbítás miatt! A szezon őszi fele kifejezetten jól alakult számomra; köszönöm a csapattársaimnak, az edzőknek és az egész stábnak a bizalmat, valamint a támogatást. Bízom benne, hogy a továbbiakban is segíteni tudom a csapatot a céljaink elérésében, és abban, hogy méltón fogjuk képviselni a klubot és Zalaegerszeget is”idézik házon belül Ikobát.

A ZTE kedden, a 2. fordulóból elhalasztott Ferencváros ellen meccsel folytatja szereplését, élőben 18 órától az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

Borítókép: Eduvie Ikoba (balról), a ZTE-Ferencváros mérkőzésen (MTI/Varga György)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Élen a Honvéd, az FTC a sereghajtó – így állnak az U21-es játékpercek az NB I-ben
Hamarosan folytatódik a labdarúgó OTP Bank Liga, ám a januári start helyett most inkább visszatekintünk az előző évben lejátszott mérkőzésekre. Azon belül is a 2022–2023-as szezonra bevezetett, a magyar játékosok szerepeltetését elősegíteni hivatott pontrendszert vizsgáljuk meg a fiatal, egészen pontosan U21-es labdarúgók szemszögéből.
Magyar futball
Heti ajánló: a kézivébé végjátéka és az OTP Bank Liga visszatérése
Az év negyedik hetében a célegyenesre fordulnak a férfi kézilabda-világbajnokság csapatai, köztük a negyeddöntőbe jutott magyar válogatott is, amely szerdán lép pályára a nyolc között. A téli szünet után visszatér a labdarúgó OTP Bank Liga, kedden a 2. fordulóból elhalasztott Zalaegerszeg–Ferencváros mérkőzéssel kezdődik a futballtavasz, hétvégén pedig következik a 17. forduló.
M4 - Lelátó