Musorujsag
Élő Eredmények

Moniz: A döntő pillanatokban mindig történt valami számunkra irritáló - videó

Moniz: A döntő pillanatokban mindig történt valami számunkra irritáló - videó

m4sport.hu
A címvédő és toronymagasan listavezető Ferencváros hajrában szerzett góllal 2-1-re győzött a Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójából elhalasztott és kedden pótolt mérkőzésén.

A bajnoki címvédő mindkét gólja érdekes körülmények között esett, hiszen az elsőnél megmerült a gyanúja annak, hogy a büntetőt elvégző Marquinhos kétszer ért a labdához, ami szabálytalan, a meccset eldöntő gól pedig úgy esett, hogy a háló nem rezdült meg, csak centikkel mehetett át a gólvonalon.

Ricardo Moniz, a hazaiak vezetőedzője érthetően csalódottan nyilatkozott az összecsapás után:

„Ezt a meccset nem szabadott volna elveszítenünk! Hatalmas gratuláció illeti a játékosaimat. A döntő pillanatokban mindig történt valami, ami hihetetlen volt. Kint volt a labda, a büntető két érintéssel – visszanéztük a szituációt -, ez pedig irritáló. Nem tudom büntetni a játékosaimat, megvoltak a lehetőségeink: Manzinga és Gergényi előtt is ott volt egy helyzet, még az első félidőben, apróságokon múlott. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, mert többet érdemeltünk volna. Ezek a pillanatok határozzák meg, hogy egy átlagcsapat maradunk vagy magasabb szintre lépünk. Semmivel sem volt jobb a Ferencváros” – nyilatkozta mérgesen a lefújást követően Ricardo Moniz.

Sztenyiszlav Csercseszov nyilván elégedettebben válaszolt riporterünk kérdéseire.

„Egy nagyon intenzív mérkőzést láthattunk, mindkét csapat győzelemre játszott, jó egy ilyen mérkőzéssel kezdeni a szezont. Körülbelül 30 kapura lövés volt a mérkőzésen, ami nagyon sok, ezért nagyon örülünk annak, hogy így sikerült kezdeni az évet. Úgy készülünk a mérkőzésekre, hogy minden eshetőségre fel kell készülni, ezért örülök annak, hogy a játékosok, akik beálltak, nagyon jól szálltak be a meccsbe” – értékelt a győztes hadvezér, Sztanyiszlav Csercseszov.

Demjén Patrikot és Botka Endrét is sikerült mikrofonvégre kapni.

Borítókép: Ricardo Moniz (jobbra) (m4sport.hu)

További tartalmak