Musorujsag
Élő Eredmények
×

Az MTK volt kapusa Kisvárdán folytatja

Az MTK volt kapusa Kisvárdán folytatja

kisvardafc.hu
Visszatér a magyar bajnokságba a montenegrói válogatott kapus, a Kisvárdához igazoló Danijel Petković.

A 29 éves futballista a francia élvonalbeli Angers-ból érkezik – kürtölte világgá a várdaiak honlapja. A Ligue 1 sereghajtójában az ősszel 15 bajnokin védett.

Az OTP Bank Ligában 2016/17-ben az MTK kapujában húzott le egy szezont, amely kieséssel végződött. Ezt követően vette az irányt Franciaország felé, az akkor második vonalbeli Lorient-nél töltött két évet mielőtt 2019-ben , ezidáig legutóbb váltott.

Petković 24-szeres válogatott.

A Kisvárda szombaton 14:30-tól hazai pályán a Paks ellen kezdi a tavaszi szereplését – élőben az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

Borítókép: Danijel Petkovic (jobbról) az MTK kapusaként (MTI/Szigetváry Zsolt)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Kecskemét és a türelmes tulajok elvitték, a vasasos kissrác beigazolta – így állnak a szezonra szóló jóslataink az OTP Bank Liga fél távjánál
Lövésünk megállíthatatlanul száguld a keresztléc felé, de fél év alatt még akár a felső sarokba is csapódhat. 2022 nyarán tíz jóslatot tettünk az OTP Bank Liga aktuális szezonjára, féltávhoz érkezve megnézzük, közös úton indultunk-e el a bajnoksággal. Az út talán közös, de a csapás talán eggyel arrébb van jóslat és valóság között, csupa-csupa majdnem a részeredmény, amiből persze májusra még lehet telitalálat
Magyar futball
Szokatlan felkészülés miatt szokatlan tavaszi szezon? Extrahosszú szünet után tér vissza az OTP Bank Liga
Kínkeserves volt ez a téli szünet, még akkor is, ha közben megéltünk egyet, s mást a katari labdarúgó-világbajnokságnak és a Merkantil Bank Ligának (talán nem haragszanak meg, ha ilyen sorrendben) köszönhetően. De november 13 és január 24 között, 72 napon át NB I-es futball nélkül… Na mindegy, a várakozásnak vége, a második fordulóból pótolandó ZTE–Ferencváros mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga!
Magyar futball
Így ébred téli álmából a magyar futball — mutatjuk a legfontosabb tavaszi dátumokat
Január utolsó hétvégéjén véget ér a téli álom, folytatódnak a labdarúgó NB I és NB II küzdelmei, februárban már a nyolcaddöntő következik a MOL Magyar Kupában, míg a Ferencváros márciustól az Európa-liga kieséses szakaszában lesz érdekelt. Ebben a hónapban a válogatott is megkezdi a 2023-as évet, méghozzá a 2024-es Európa-bajnokság selejtezőivel – cikkünkben összegyűjtöttük a magyar futball legfontosabb tavaszi dátumait.
Magyar futball
Élen a Honvéd, az FTC a sereghajtó – így állnak az U21-es játékpercek az NB I-ben
Hamarosan folytatódik a labdarúgó OTP Bank Liga, ám a januári start helyett most inkább visszatekintünk az előző évben lejátszott mérkőzésekre. Azon belül is a 2022–2023-as szezonra bevezetett, a magyar játékosok szerepeltetését elősegíteni hivatott pontrendszert vizsgáljuk meg a fiatal, egészen pontosan U21-es labdarúgók szemszögéből.
Magyar futball