Musorujsag
Élő Eredmények

Huszti: Nem érzem, hogy a játékosok átérzik, a kiesés ellen küzdünk

Huszti: Nem érzem, hogy a játékosok átérzik, a kiesés ellen küzdünk

m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 21. fordulójában a MOL Fehérvár Zalaegerszegen szenvedett el 2-1-es vereséget, ezzel, egyre közelebb kerül a kiesőzónához. A klub nagy reményekkel kezdte a szezont, most már egyértelműen a bennmaradás a cél.

A mérkőzés után az M4 Sportnak Toldi Gábor nyilatkozott, aki arról beszélt, hogy a keret adott, a meglévő játékosokkal meg elindulni felfelé, de ő is belátta, hogy a fehérvári együttes jelenleg a kiesőjelöltek közé tartozik.

Edzőtársa, Huszti Szabolcs a klub honlapjának nyilatkozott hasonlóképpen.

“Jól kezdtük a mérkőzést, megszereztük a vezetést, és utána is volt egy-két lehetőségünk, amikből többet kellett volna kihoznunk. Sajnos utána megismétlődött, ami az elmúlt meccseken is, tudom, hogy lent van a játékosok önbizalma, de pont ilyenkor a vezetés tudatában, ugyanúgy ahogy a Puskás Akadémia ellen is múlt héten, kell jobban átérezni, hogy a kiesés ellen küzdünk, és sajnos nem érzem teljesen, hogy a játékosok ezt átérzik. Hiányoznak a karakterek a pályán, akik ezt meg tudnák fogni, vannak sértődések azok részéről, akik nem játszanak, de minden edzőnek, így nekem is az a célom, hogy a legjobb csapatot küldjem fel a pályára. Ki kell mondanunk kifelé is, hogy a kiesés ellen küzdünk és nehéz helyzetben vagyunk, de most ebből a helyzetből kell elérnünk azt, hogy elkerüljük a kiesést.”

További tartalmak