Musorujsag
Élő Eredmények

Bognár: Mondhatnám azt is, hogy továbbjuttatta a Vasast a bíró

Bognár: Mondhatnám azt is, hogy továbbjuttatta a Vasast a bíró

m4sport.hu
A MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében a Vasas vendégként nagyot küzdve 3-2-re verte a Paksot, így bejutott a legjobb négy közé. A mérkőzés után a fővárosiak edzője csapatát dicsérte, Bognár György viszont úgy véli, hogy a játékvezető, Antal Péter döntő hibákat követett el, "de ez benne van a futballban".

Jó kupamérkőzés volt, szép gólok estek, ami közönségszórakoztató. A csapat egységes volt, rúgtunk szép gólokat, ahogy az ellenfelünk is. Fegyelmezettek voltunk, küzdöttünk, három gól idegenben egy ilyen jó csapatnak, azt gondolom becsülendő. Amikor meg kellett, csúsztak-másztak a srácok, nyilván a továbbjutás volt a célunk, az ellenfél pedig nagy nyomást helyezett ránk 3-1 után. Bejött Böde Dani, aki rúgott egy nagyon szép gólt, onnantól kiélezettebb lett a mérkőzés, de ki tudtuk húzni. Remélem, ezt a bajnokságban is meg tudjuk majd ismételni” – értékelt Kondás Elemér a mérkőzés után.

„Az első 15 percben bealudtunk, komoly előnyt szerzett a Vasas, de aztán a játékkal tudtuk ezt kompenzálni. A játékvezető mindkét oldalra ugyanannyit tévedett, kivéve a tizenegyeseknél, mert ott döntő hibákat követett el. Mondhatnám azt is, hogy továbbjuttatta a Vasast a bíró, de ez sajnos benne van a fociban” – mondta a vesztes hazaiak mestere, Bognár György.

Borítókép: Bognár György (m4sport.hu)

További tartalmak