Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Török László: A 77. percben volt az első lehetőségünk, ez a mai játék szégyen volt

Török László: A 77. percben volt az első lehetőségünk, ez a mai játék szégyen volt

m4sport.hu
A MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében a Budafok hatalmas meglepetésre, ugyanakkor teljesen megérdemelten megverte 2-0-ra elsőosztályú riválisát, a Kisvárdát, így egyedüli másodosztályú klubként várhatja a csütörtöki sorsolást Mátyus János csapata. A vezetőedző érthetően nagyon büszkén nyilatkozott fiairól a mérkőzést követően, míg a vendégek szakvezetője kemény szavakat használt.

„Nagyon fásultan, enerváltan kezdtük az első félidőt, talán az 57. percben volt a futballhoz hasonlatos játékunk. A 77. percben volt az első lehetőségünk, ez mindent elmond a mai mérkőzésről. Sajnos azt kell mondanom, hogy ez a mai nap játékban szégyen volt” – nyilatkozta nagyon önkritikusan a Kisvárda edzője, Török László.

„A csapat nagyon megérdemelte, mert az első pillanattól úgy álltunk hozzá, ahogyan egy ilyen mérkőzéshez hozzá kell állni. De ez még kevés lett volna, hiszen emellett olyan taktikai feszes játékkal, fegyelmezett védekezéssel futballoztunk, ami megalapozta, hogy ne kapjunk gólt. Nyilván, keveset volt nálunk a labda, de amikor nálunk volt, azt kihasználtuk, próbáltunk minél többet veszélyeztetni. Két nagyon szép gólt szereztünk, és bár játékban be kell vallanunk, hogy a Kisvárda jobb nálunk, összességében nem érdemtelenül nyertünk. Boldog és büszke lehet most egész Budafok!” – mondta a másodosztályú Budafok vezetőedzője, Mátyus János.

A mérkőzés összefoglalója:

Borítókép: Török László (m4sport.hu)

További tartalmak