Musorujsag
Élő Eredmények

Az ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Tímár Krisztiánnal

Az ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Tímár Krisztiánnal

m4sport.hu
Kedd délutántól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége azonnali hatállyal szerződést bontott a szakemberrel, akinek a helyét Antonio Munoz vette át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Tímár Krisztián tavaly júliusban érkezett az ETO FC Győrhöz, ahol Klausz Lászlót váltotta. Tímár 28 bajnoki mérkőzésen vezette a csapatot, amelyeken tíz győzelem mellett kilenc vereség és kilenc döntetlen a mérlege, emellett a Magyar Kupában három találkozón két győzelmet aratott és egy vereséget szenvedett el a csapat. A 43 éves magyar vezetőedző szerződése eredetileg 2024 júniusáig volt érvényes.

“Tíz fordulóval a bajnokság vége előtt új impulzusokra van szükség, hogy a klub DNS-ének megfelelően fejlődjön a játék és a csapat. Ezért döntöttünk úgy, hogy Antonio Munozt nevezzük ki az együttes vezetőedzőjének, hiszen úgy véljük, kellőképp ismeri a klubot és az ETO iránti szenvedélye, a szakértelmével kombinálva megfelelő a csapathoz, és ahhoz az ambícióhoz, hogy a közeljövőben versenyképes gárdát építsünk. Segítségére lesz az ETO korábbi bajnok labdarúgója, Lipták Zoltán, aki nagyon jól ismeri a csapatot és a klubot. Az idei szezon hazai mérlege elfogadhatatlan egy olyan klubtól, mint az ETO, amelynek rangja és ambíciói vannak” – mondta Jan Van Daele, a klub ügyvezető igazgatója a klub honlapjának.

Borítókép: Tímár Krisztián (Forrás: eto.hu)

További tartalmak