Musorujsag
Élő Eredmények

Kalmár Zsolt: Sok lövésünk volt, de a labda elleni játékban fejlődnünk kell

Kalmár Zsolt: Sok lövésünk volt, de a labda elleni játékban fejlődnünk kell

m4sport.hu
Az észteket legyőző magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Kalmár Zsolt elmondta, élvezte új szerepkörét, de védekezésben tőle és a csapattól is több kell majd, Ádám Martin szerint döcögött a játék, de úgy látta, lesz mire építeni, és így látta Bolla Bendegúz is.

Az észtek elleni 1-0-s győzelem után négy magyar válogatott játékos is nyilatkozott az M4 Sportnak.

Kalmár Zsolt: „Sok lövésünk volt, érett a gólunk. Gyakoroltuk a gól előtti szituációt, hogy Dominik visszajátssza nekem a labdát, tegnap is eltörtem, ma is eltörtem, de gólpassz lett belőle. Úgy gondolom, a támadójátékunk ült, de a labda elleni játékban fejlődnünk kell, hogy több labdát szerezzünk az ellenfél térfelén. Ami a szerepkörömet illeti, örültem, mikor Marco Rossi azzal ült le velem, hogy hatos poszton számítana rám, mert szeretek ott játszani, úgy gondolom, tudom is forgatni a játékot. Védekezésben van mit fejlődnöm, de remélem, hogy a továbbiakban ezen a poszton fogok játszani.”

Bolla Bendegúz: „Sokat dolgoztam azért, hogy a kezdőben legyek. Sikerült betalálnom, aztán érvénytelenítették, ami miatt kicsit el voltam keseredve, de a lényeg, hogy nyertünk. Fontos győzelem volt ez a bolgárok elleni meccs előtt. Szerintem összességében jól nézett ki a játékunk.”

Ádám Martin: „Mikor Kalmár Zsolt elrúgta a labdát, éreztem, hegyeznem kell a fejem. Vártam ezt a gólt, remélem, lesz folytatása is. A játékunk picit döcögött, de kielemezzük a dolgokat, aztán holnaptól készülünk a hétfői meccsre. De azt gondolom, sok lehetőséget kidolgoztunk, amire érdemes építeni.”

Csoboth Kevin: „Örülök a bemutatkozásnak. Sajnálom, hogy nem ment be a lövésem, de örülök, hogy nyertünk.”

További tartalmak