Musorujsag
Élő Eredmények

A magyar U21-es válogatott 1-0-ra nyert Görögországban

A magyar U21-es válogatott 1-0-ra nyert Görögországban

m4sport.hu
Felkészülési mérkőzésen a magyar U21-es labdarúgó-válogatott 1-0-es győzelmet aratott a görög fiatalok ellen Vitális Milán találatával.

Felkészülési mérkőzésen:
Görögország-Magyarország 0-1 (0-0)

Magyarország:
Hegyi Krisztián – Szabó Alex, Iyinbor Patrik, Debreceni Ákos – Kállai Kevin (Kovács Mátyás, 46.), Baráth Péter (Sztojka Dominik, 91.), Kata Mihály, Vitális Milán (Kovács Barnabás, 74.), Benczenleitner Barna – Kocsis Dominik (Horváth Krisztofer, 63.), Németh Dániel (Szalai József, 63.)

Görögország:
Tzolakis – Tourkochorotis, Kitsos, Panagiotou, Metaxas, Tzolis, Kryparakos, Sourlis, Kosidis, Liatsos, Konstantopoulos

A Gera Zoltán által irányított fiatalok a válogatott szünetben két mérkőzéssel készültek.

Az elsőt péntek délután le is játszották Görögország ellen, amelyet Vitális Milán 62. percben lőtt szabadrúgás góljával meg is nyertek.

A második játékrészben a magyar válogatott vette át az irányítást, többet támadott, és a félidő közepén megszerezte a vezetést: a Vitális Milánnal szemben elkövetett szabálytalanság után a sértett állt a labda mögé, és 18 méterről, kissé balról a jobb felső sarokba tekert (0-1).

A hellének elleni mérkőzés után Ciprusra utazik az U21-es nemzeti csapat, ahol kedden lép pályára a szigetországiak hasonló korú fiataljaival.

„Az eredménnyel és a mutatott játékkal is elégedett vagyok, fegyelmezetten, magabiztosan futballoztunk, a játékosok betartották a meccs előtt megbeszélteket. Volt négy-öt komoly lehetőségünk, míg hátul jól zártunk, ellenfelünk nem tudott nagyobb helyzetekig eljutni. Természetesen láttam azért hibákat, ezeket javítanunk kell az előttünk álló időszakban, de továbbra is lépésről lépésre haladunk előre. Egy erős görög válogatottat győztünk le, biztos vagyok benne, hogy a játékosoknak jót tesz az újabb sikerélmény” – mondta a mérkőzést követően Gera Zoltán szövetségi edző.

Vitális Milán gólja:

Borítókép: (Forrás: MLSZ - Twitter)

További tartalmak