Musorujsag
Élő Eredmények

Végtelennek tűnő hatospárbajban egy győzelemre került a címvédéstől a Haladás a futsaldöntőben

Végtelennek tűnő hatospárbajban egy győzelemre került a címvédéstől a Haladás a futsaldöntőben

M4 Sport
A címvédő Haladás VSE kétgólos hátrányból felállva, büntetőpárbajban győzött a Berettyóújfalu vendégeként, így 2-0-ra vezet a futsal NB I döntőjében, mely az egyik fél harmadik sikeréig tart.

futsal NB I., döntő második mérkőzés:
Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Haladás VSE 2-2 – hatméteresekkel: 8-9

A szombathelyi első meccsen háromszor egyenlített a szombathelyi csapat, majd hosszabbításban nyert, hétfőn pedig a gól nélküli első félidő után a második félidő elején a Berettyóújfalu 2-0-ás előnyt szerzett. A sikerhez azonban ez sem volt elég, mivel a vendégek a játékrész derekán szépítettek, másfél perccel a vége előtt pedig egyenlítettek.

A hosszabbításban a házigazdák kétszer is nagyon közel kerültek a gólhoz, Matheus azonban előbb üres kapura hibázott, majd a második félidőben tizméterest rontott. Így a büntetőpárbaj döntött, melyben mindkét csapatnak volt lehetősége a győzelmet megszerezni, ám egészen a 11. párig nem született döntés, amikor a hazai lövő rontott, Kovács Máté viszont eredményes volt, így a Haladás egy lépésre került a címvédéstől, melyet hazai pályán érhet el a csütörtöki harmadik mérkőzésen.

Borítókép: Alasztics Marcell, a Haladás futsalcsapatának kapusa (MTI/Derencsényi István)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek