Musorujsag
Élő Eredmények

„Az esetnél nem történt szabálytalanság” – Fehérváron felülvizsgálatot kértek az MLSZ-től Fiola eltiltása után, hiába

„Az esetnél nem történt szabálytalanság” – Fehérváron felülvizsgálatot kértek az MLSZ-től Fiola eltiltása után, hiába

m4sport.hu
Fiola Attilát a Fehérvár–Zalaegerszeg mérkőzésen állította ki a játékvezető, majd a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága egy NB I-es bajnoki mérkőzésre tiltotta el a fehérvári védőt. A klub azonban közleményében jelezte, felülvizsgálatot kért.

Vad II István játékvezető a 60. percben állította ki a Fehérvár csapatkapitányát Fiola Attilát, az OTP Bank Liga 7. fordulójának vasárnapi összecsapásán, amikor a Zalaegerszegi TE látogatott a Sóstói Stadionba. A hazaiak emberhátrányban játszották le a 3–3-ra végződő találkozót.

Kapcsolódó tartalom

„A TV-felvételek megtekintése után a Fehérvár FC meggyőződése, hogy az esetnél nem történt szabálytalanság, ezért hétfőn kértük a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságát, hogy vizsgálja újra az esetet, és ne szabjon ki eltiltást Fiola Attilára. Kérelmünket hivatalosan is elküldtük a szövetség képviselőinek, bíztunk benne, hogy a Fegyelmi Bizottság elismeri, hogy tévedés történt, azonban kedd délután már az MLSZ honlapján is szerepelt, hogy Fiola Attilát eltiltották egy NB I-es bajnoki mérkőzésre. Klubunk értetlenül áll a döntés előtt, hiszen a felvételeken egyértelműen látszik, hogy csapatkapitányunk nem követett el szabálytalanságot az esetnél – olvasható a klub közleményében.

Kapcsolódó tartalom

Borítókép: Fiola Attila – Fehervarfc.hu

További tartalmak