Musorujsag
Élő Eredmények

Blagojevic: Néha a jó teljesítmény sem tudja garantálni a jó eredményt

Blagojevic: Néha a jó teljesítmény sem tudja garantálni a jó eredményt

m4sport.hu
Srdjan Blagojevic volt a Góóól!2 vendége. A Debreceni VSC vezetőedzője beszélt Dzsudzsák Balázsról, Bárány Donátról és csapata lehetőségeiről az OTP Bank Ligában.

„Nagyon nehéz volt készülnünk a Zalaegerszeg elleni mérkőzésre, mert edzőváltás történt a csapatnál. Egyértelmű volt, hogy valami újat fog behozni az új edző és nem teljesen tudtuk, mire kell készülnünk” – mondta csapata legutóbbi bajnoki mérkőzéséről a DVSC vezetőedzője.

Srdjan Blagojevic az összecsapás előtt megmutatta játékosainak az OTP Bank Liga idegenbeli mérkőzésekre vonatkozó tabelláját, amelyen a DVSC az utolsó helyen állt és csupán 2 pontot szerzett 5 meccs alatt. A vezetőedző elmondása szerint ez motiváló volt, csapata változtatni tudott a hozzáállásán.

„Bizonyos idegenbeli mérkőzéseken jobban játszottunk, mint olyan hazai mérkőzéseken, ahol sikerült nyernünk. Amikor a Paks elleni első mérkőzésünkön 2-0-ra kikaptunk idegenben, jobban játszottunk, mint amikor 1-0-ra megvertük őket hazai pályán. A statisztika néha megmutat nekünk valamit, de el is rejthet dolgokat” – mondta.

Blagojevic hozzátette: „soha nem gondolok az eredményre, hanem arra, hogy úgy játsszon a csapatom, ahogy szeretnénk. Ha megpróbálunk ehhez ragaszkodni, jól teljesítünk, akkor arra számítok, hogy ez meghozza a jó eredményt is. De néha a jó teljesítmény sem tudja garantálni a jó eredményt, hiszen a labdarúgás egy ilyen sport”.

Borítókép: Miskolc, 2023. szeptember 23. Srdjan Blagojevic, a Debrecen szerb vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Diósgyõri VTK – Debreceni VSC mérkõzésen a diósgyõri DVTK Stadionban 2023. szeptember 23-án. Diósgyõri VTK-Debreceni VSC 3-1. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak