Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

A hajrában már hiába kapaszkodott a Kövesd, hétgólos meccset nyerve búcsúzott közönségétől a Kisvárda

A hajrában már hiába kapaszkodott a Kövesd, hétgólos meccset nyerve búcsúzott közönségétől a Kisvárda

m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 32. fordulójában a már biztos kieső csapatok mérkőztek meg egymással: a hazai Kisvárda szépen szeretett volna búcsúzni szurkolóitól, és az első félidőben remek játékot bemutatva négy gólt is szerzett a Mezőkövesd ellen. A fordulás után azonban látványosan visszaesett az iram, a vendégek a találkozó hajrájában viszont három gólt is szereztek, de a Kisvárda 4–3-ra győzött.

A mérkőzés összefoglalója:

A sereghajtó sorozatban hetedik vereségét szenvedte el és immár kilenc kör óta nyeretlen az élvonalban.

OTP Bank Liga, 32. forduló:
Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 4-3 (4-0)
Kisvárda, v.: Zierkelbach
gólszerzők: Camaj (18., 45+1.), Mesanovic (26.), Cipetic (36.), illetve Ináncsi (85.), Molnár (87., 91.)
sárga lap: Lippai (59.), illetve Szolgai (45+2.), Kállai (52.), Brtan (80.)
Kisvárda Master Good:
Kovács M. – Cipetic, Lippai, Jovicic, Körmendi – Matic (Lucas, 63.), Osztrovka – Navratil (Spasic, 70.), Makowski (Nikolov, 63.), Camaj (Szikszai, 70.) – Mesanovic (Ilievski, 70.)
Mezőkövesd Zsóry FC:
Kovácsik – Kállai, Beriasvili (Pillár, a szünetben), Szivacski, Vajda – Nagy G. (Ináncsi, 83.), Cseri (Molnár, 64.), Szolgai – Kócs-Washburn (Drazic, 64.), Szalai J., Bőle (Brtan, a szünetben)

Amíg a Mezőkövesd enerváltan játszott a tét nélküli összecsapáson, addig a Kisvárda igyekezett szépen búcsúzni a közönségétől, így az első perctől nagy fölényben volt. A kombinatívan és nagy kedvvel futballozó hazaiak bő negyedóra után megszerezték a vezetést, ráadásul ezt követően sem vettek vissza a tempóból, sorra vezették a veszélyes akciókat és dolgozták ki az újabb helyzeteket. A

játék képe alapján nem volt meglepő, hogy a Kisvárda 3-0-ra ellépett. A Mezőkövesdnek csak ezután volt két lehetősége, de a szünet előtti slusszpoén egy gyors kontra végén ismét a Kisvárdáé volt.

A második félidőre a vendégek kettős cserével próbálták frissíteni a csapatukat, de nem elsősorban ennek volt köszönhető, hogy kiegyenlítettebbé vált a játék, sokkal inkább annak, hogy a Kisvárda kevésbé erőltette a támadásokat a biztos előnye birtokában.

A térfélcserét követően jószerivel teljesen eseménytelenül teltek a percek, legtöbbször az egyik csapat passzolgatott a középpályán. A Mezőkövesd a hajrában ugyan váratlanul három gólt is szerzett – az elsőt az újonc Ináncsi lőtte, Molnár pedig duplázott -, de a Kisvárda az első félidőben nyújtott teljesítményének köszönhetően megérdemelten diadalmaskodott.

Az OTP Bank Liga 32. fordulójának programja:
pénteken játszották:
Újpest FC-Kecskeméti TE 0–3
szombaton játszották:
MTK Budapest-Puskás Akadémia FC 1–3
Zalaegerszegi TE FC-Paksi FC 1–1
Diósgyőri VTK-Ferencvárosi TC 2–0
vasárnap játsszák:
Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 4–3
Debreceni VSC-Fehérvár FC 19.30

Borítókép: Facebook_ Kisvárda FC

További tartalmak