Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Újabb utánpótlás-válogatott védőt igazolt az Újpest

Újabb utánpótlás-válogatott védőt igazolt az Újpest

m4sport.hu
A jelentős átalakuláson áteső Újpest FC megvásárolta Kaczvinszki Dominik játékjogát a Budapest Honvédtól – közölte a klub hétfőn.

Nagy a nyári mozgolódás a tavasszal tulajdonosváltáson átesett klubnál, szinte minden napra jut egy új igazolás, az Európa-bajnokság nyitónapján pedig az új vezetőedző, Bartosz Grzelak kinevezését is bejelentették.

A 2006-os születésű Kaczvinkszi a DVTK utánpótlása után Kispestre került, a Magyar Futball Akadémián járta végig a korosztályos együtteseket. A 2023/24-es idényben a Honvéd második csapatának volt az alapembere, rendszeresen kezdőként lépett pályára az NB III-ban.

A ballábas, 192 centiméter magas játékos elsősorban a védelem közepén érzi jól magát, fiatal kora ellenére pedig remek fizikai adottságokkal bír – írja rövid jellemzésében az Újpest.

„Minden gyerek azért kezd el focizni, hogy egy nap egy ilyen tradicionális klubban kapjon bizalmat és lehetőséget. Az, hogy nekem ez már ilyen fiatalon megadatott, különös büszkeség. Nagyon várom a rám váró kihívásokat, az biztos, hogy minden adott itt Újpesten a fejlődéshez, egyéni és csapat szinten is” – fogalmazott a szerződés aláírása után Kaczvinkszi Dominik.

Borítókép: Kaczvinszki Dominik (fotó: ujpestfc.hu)

További tartalmak