Musorujsag
Élő Eredmények

Hazai pályán szakadt meg a Chiefs remek sorozata

Hazai pályán szakadt meg a Chiefs remek sorozata

MTI
Az Indianapolis Colts nagy meglepetésre 19-13-ra nyert a találkozót megelőzően veretlen Kansas City Chiefs otthonában a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának ötödik játékhetén.

A legutóbbi szezonban főcsoport-döntős Kansasnek ezzel véget ért egy fantasztikus sorozata; ezt megelőzően egymást követő 25 mérkőzésén szerzett legalább 25 pontot, ami az NFL történetének leghosszabb szériája volt.

Ezzel már csak a címvédő New England Patriots veretlen az idényben, a bostoniak ezúttal a Washington Redskins vendégeként diadalmaskodtak, a 42 éves Tom Brady pedig az irányítók örökrangsorában feljött a harmadik helyre a passzolt yardok tekintetében.

Fantasztikus mérkőzést játszott Deshaun Watson, a Houston Texans irányítója, aki 426 yardot passzolt közte öt touchdown-átadással. Ő lett az NFL történetében az első, aki úgy passzolt legalább 400 yardot és öt TD-t, hogy csak öt sikertelen átadási-kísérlete volt. Legnagyobb fegyvere Will Fuller volt, aki 217 yardot kapott el három touchdownnal.

Ugyancsak rendkívüli egyéni teljesítményt nyújtott Aaron Jones, a Green Bay Packers futója, aki négy touchdownt-szerzett a Dallas Cowboys otthonában megnyert összecsapáson, valamint Christian McCaffrey, a Carolina Panthers futója, aki a Jacksonville Jaguars legyőzéséből 176 futott és 61 elkapott yarddal, három touchdownnal vette ki a részét.

Eredmények:
Cincinnati Bengals-Arizona Cardinals 23-26
Tennessee Titans-Buffalo Bills 7-14
Oakland Raiders-Chicago Bears 24-21
New Orleans Saints-Tampa Bay Buccaneers 31-24
New York Giants-Minnesota Vikings 10-28
Philadelphia Eagles-New York Jets 31-6
Pittsburgh Steelers-Baltimore Ravens 23-26 – hosszabbítás után
Washington Redskins-New England Patriots 7-33
Carolina Panthers-Jacksonville Jaguars 34-27
Houston Texans-Atlanta Falcons 53-32
Los Angeles Chargers-Denver Broncos 13-20
Dallas Cowboys-Green Bay Packers 24-34
Kansas City Chiefs-Indianapolis Colts 13-19

csütörtökön játszották:
Seattle Seahawks-Los Angeles Rams 30-29

kedden játsszák:
San Francisco 49ers-Cleveland Browns 2.15

NFL

További tartalmak