Musorujsag
Élő Eredmények

Nem jött be a foci, az NFL-sztárcsapatokhoz jelentkezett be Usain Bolt

Nem jött be a foci, az NFL-sztárcsapatokhoz jelentkezett be Usain Bolt

si.com
A világcsúcstartó jamaicai sztár úgy érzi, eljött az ideje annak, hogy megcsillogtassa tudását az NFL-ben. Nem is akárkikkel dolgozna együtt, a New England Patriots és a Greenbay Packers irányítóját, Tom Bradyt és Aaron Rodgerst nézte ki magának.

Miután Usain Bolt felhagyott aktív atlétikai pályafutásával, megpróbált labdarúgóként elhelyezkedni, azonban nem sikerült maradandót alkotnia a futballpályán.

Az amerikai TMZ érdeklődött nála azzal kapcsolatban, hogy elfogadná-e, ha egy NFL-csapat hívná őt a soraiba. Erre Bolt „szerényen” csak annyit válaszolt:„Persze. Ha egy Patriots-játékos vagy Aaron Rodgers hív”.

Azoknak akik annyira nem ásták be magukat az amerikaifutball világába, fontos hozzátenni, hogy a liga pillanatnyilag egyik legerősebb csapatát és egyik legjobb irányítóját nevezte meg a 100 és 200 méteren is világcsúcstartó Bolt.

„Nagyon sok ajánlatom volt az NFL-ből  – tette hozzá Bolt. – De ez a lehetőség akkoriban mindig megijesztett. Nagyon durva sportnak tűnt, de azt hiszem, ha most kapnék ilyen ajánlatokat, megpróbálnék játszani az NFL-ben.”

Ezek a megkeresések tíz évvel ezelőtt voltak, nem valószínű, hogy bármelyik franchise csapatába hívná a 33 éves ex-atlétát. Persze azért próbálkozni lehet.

 

NFL

További tartalmak