Musorujsag
Élő Eredmények

Főcsoportelődöntős a Seattle

mti
Utolsóként a Seattle biztosította a helyét a főcsoportelődöntőben, mivel magyar idő szerint hétfő hajnalban vendégként legyőzte a Philadelphiát.
D.K. Metcalf ünnepel David Moore-ral a Philadelphia Eagles – Seattle Seahawks meccsen az NFL-rájátszás első fordulójában 2020. január 5-én (Fotó: EPA/Justin Lane)

Az úgynevezett wild-card hétvége zárótalálkozóját alapvetően meghatározta az Eagles első számú irányítójának korai sérülése: Carson Wentz a hatodik percben kapott egy kemény ütést a fejére, ami után nem tudta folytatni a játékot, így cseréje, Josh McCown vette át a helyét.

A találkozón a védelmek remekeltek, mindkét támadósornak alaposan meg kellett szenvednie az előrehaladásért, és mindkét egységnek csupán három-három pontot eredményező támadása volt. A különbséget az jelentette, hogy míg a Russell Wilson vezette vendégek kétszer touchdownt szereztek, addig a hazaiak egyszer sem jutottak be a célterületre, mindössze három mezőnygólt értek el.

A Seahawks győzelme azt jelenti, hogy a Nemzeti főcsoport (NFC) elődöntőjében az első kiemelt San Francisco 49ers a Minnesota Vikingset fogadja, míg a második helyen rangsorolt Green Bay Packers a Seattle-t.

Az Amerikai Főcsoportban (AFC) Baltimore Ravens-Tennessee Titans és Kansas City Chiefs-Houston Texans találkozót rendeznek.

NFL, rájátszás, 1. forduló:
Nemzeti Főcsoport (NFC):
Philadelphia Eagles-Seattle Seahawks 9-17
korábban:
New Orleans Saints-Minnesota Vikings 20-26 – hosszabbítás után

Az elődöntő párosítása:
San Francisco 49ers-Minnesota Vikings, szombat 22.35
Green Bay Packers-Seattle Seahawks, hétfő 0.40

Amerikai Főcsoport (AFC):
szombaton játszották:
Houston Texans-Buffalo Bills 22-19 – hosszabbítás után
New England Patriots-Tennessee Titans 13-20

Az elődöntő párosítása:
Baltimore Ravens-Tennessee Titans, vasárnap 2.15
Kansas City Chiefs-Houston Texans, vasárnap 21.05

NFL

További tartalmak