Musorujsag
Élő Eredmények
×

Rangadót nyert a Green Bay és a New England

NFL

Rangadót nyert a Green Bay és a New England

MTI
A Green Bay Packers a Los Angeles Ramst, a New England Patriots pedig a Tennessee Titanst győzte le a profi amerikaifutball-liga (NFL) vasárnapi rangadóin.

A Nemzeti főcsoport (NFC) legjobb csapatai közé tartozó Packers és Rams találkozóján az első félidő kiegyenlített játékot és sok pontot hozott. Mindkét gárda támadói remekeltek, s a nagyszünetre 20-17-es Green Bay-vezetéssel vonultak a csapatok. A harmadik negyedben aztán nagyot fordult a játék képe, a házigazda Packers támadó és védekező oldalon is uralta a pályát, s két touchdownnal (hatpontos gól) és egy mezőnygóllal 36-17-re elhúzott, amivel eldöntötte az összecsapást. A Rams a negyedik szakaszban még közelebb zárkózott ugyan, de a fordításra nem volt esélye.

A Packers irányítója, Aaron Rodgers 307 yarddal és két touchdown-átadással, míg a másik oldalon Matthew Stafford 302 yarddal és három TD-passzal zárt. Utóbbinak ugyanakkor volt egy labdaeladása is, melyből touchdownt szerzett a – három vereség mellett – kilencedik győzelmét begyűjtő Green Bay. A Rams 7/4-gyel áll.

Bostonban szintén szoros volt az első félidő, a Patriots 16-13-ra vezetett 30 perc játék után úgy, hogy a Titans egy extra pontos rúgást és egy mezőnygólkísérletet is kihagyott, ami összességében négy pontot ért volna a csapatnak. A második félidőben aztán a Tennessee fontos helyzetekben nagyokat hibázott, a New England pedig kiválóan élt a lehetőségeivel és összességében simán, 23 ponttal nyert. A hazai siker azt jelenti, hogy mindkét csapat 8 győzelemmel és 4 vereséggel várja a folytatást, s a Patriots a második, az eddigi éllovas Titans pedig a harmadik az Amerikai főcsoportban (AFC) a Clevelandet legyőző Baltimore Ravens (8/3) mögött.

Eredmények:
Baltimore Ravens-Cleveland Browns 16-10
Cincinnati Bengals-Pittsburgh Steelers 41-10
Houston Texans-New York Jets 14-21
Indianapolis Colts-Tampa Bay Buccaneers 31-38
Jacksonville Jaguars-Atlanta Falcons 14-21
Miami Dolphins-Carolina Panthers 33-10
New England Patriots-Tennessee Titans 36-13
New York Giants-Philadelphia Eagles 13-7
Denver Broncos-Los Angeles Chargers 28-13
Green Bay Packers-Los Angeles Rams 36-28
San Francisco 49ers-Minnesota Vikings 34-26
csütörtökön játszották:
Detroit Lions-Chicago Bears 14-16
Dallas Cowboys-Las Vegas Raiders 33-36 – hosszabbítás után
New Orleans Saints-Buffalo Bills 6-31
hétfőn játsszák:
Washington Football Team-Seattle Seahawks

Borítókép: EPA/CJ GUNTHER

További tartalmak