A kínai ökölvívó-válogatott leigazolta Mayweathert

Különleges megbízást kapott Floyd Mayweather, aki pályafutása során nagypehelysúlyban, könnyűsúlyban, kisváltósúlyban, váltósúlyban és nagyváltósúlyban is világbajnok lett, profi mérkőzésein egyszer sem talált legyőzőre.

epa06166855 A handout photo made available by the Las Vegas News Bureau on 27 August 2017 shows Floyd Mayweather Jr., in action against Conor McGregor (R) during their fight at the T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada, USA, 26 August 2017. Mayweather won by TKO in the 10th round. EPA/SAM MORRIS / LAS VEGAS NEWS BUREAU HANDOUT Mandatory Credit: LVNB/ SAM MORRIS via european pressphoto agency. HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES/NO ARCHIVES
A Kínai Ökölvívó Szövetség bejelentette, hogy speciális tanácsadóként alkalmazza az egykoron fantasztikus bokszolót annak érdekében, hogy a tokiói olimpián minél jobb eredményeket érjenek el a válogatott.

Ahogyan fogalmaznak: „szeretnénk felhasználni a befolyását, és erőforrásait annak érdekében, hogy támogassuk a kínai bokszot azzal a céllal, hogy kitűnő eredményeket ünnepelhessünk a tokiói olimpiai játékokon”.

A közösségi oldalakon egyébként aktívnak mondható Mayweather még nem reagált semmit a kínaiak közleményére, és még a pontos feladatairól sem tudni részleteket.

Mayweather 2017-ben akasztotta szögre a kesztyűket azután, hogy Conor McGregort legyőzte egy gálamérkőzésen, ezzel megszerezte 50. győzelmét.