Musorujsag
Élő Eredmények

Kaposváron még izmos a magyar boksz

Kaposváron még izmos a magyar boksz

m4sport.hu
Idén tizedszerre rendezték meg Kaposváron az id. Süllős Gyula ökölvívó emlékversenyt, amelynek különlegessége, hogy szabadtéren és éjszakába nyúlóan püföli egymást a mezőny.

A tornát a kaposvári Fő utca mellett, a Vigasságok terén rendezték meg, több százan figyelték a szabadtéri küzdelmeket. Vajmi Csaba, a Ring SC Kaposvár elnöke és vezető edzője, egyben az emlékverseny főszervezője tájékoztatása szerint összesen 10 egyesület nevezett a versenyre, amely idén is nemzetközi volt, hiszen ahogy tavaly ukrán és szlovák, úgy most cseh versenyzők vették fel a kesztyűt a magyarok ellen. Összesen 28 versenyző vívott 14 meccset, minden korosztályban, több súlycsoportban, fiúk és lányok, férfiak és nők egyaránt.

A képen Süllős és Madár, a több szereplősön Erdei Zsolt elnök, Tardi Tamás Ákos, a Somogy megyei közgyűlés alelnöke, Dér Tamás és Süllős Gyula, a boksz szövetség két alelnöke. A képen Erdei Zsolt elnök, Tardi Tamás Ákos, a Somogy megyei közgyűlés alelnöke, Dér Tamás és Süllős Gyula, a boksz szövetség két alelnöke (balról-jobbra).

„Örömmel jöttem megint Kaposvárra, ahogy eddig is, hogy részt vegyek az id. Süllős Gyula emlékversenyen. Jó látni, ahogy izmosodik a vidéki utánpótlás” – nyilatkozta Erdei Zsolt, a hazai szövetség elnöke.

Id. Süllős Gyula a magyar ökölvívás nagy barátja volt, négy somogyi klubot és a Vasas ökölvívó szakosztályát is támogatta. „Édesapám emlékét ápoljuk ezen a versenyen is, amit évről évre megrendezünk. Annyit ígérhetek a családom nevében, hogy a jövőben is támogatni fogjuk a magyar bokszot” – mondta Süllős Gyula, a támogató Menzaminta Kft. képviselője.

 

További tartalmak