Musorujsag
Élő Eredmények

Csoda, hogy nem szakadt félbe Tyson Fury összecsapása

m4sport.hu
Tyson Fury egyhangú pontozással legyőzte a svéd Otto Wallint a Las Vegasban megrendezett nehézsúlyú összecsapáson, de a brit öklözőt az ütközet után azonnal kórházba kellett szállítani.


Sokan, valószínűleg a 29 győzelemmel és egy döntetlennel álló Fury sem számított ilyen nehéz mérkőzésre a svéd ellen. A 12 menetre kiírt ütközet 3. menetében egy ütés miatt csúnyán felszakadt a brit jobb szemöldöke, amelyet ezután lelkesen támadott Wallin. A bíró és a ringorvos is többször látogatást tett Furyék sarkában, de nem állták útját a folytatásnak.

Fury a hatodik menettől, annak ellenére, hogy nem látott a jobb szemére, egyre nagyobb fölényt harcolt ki – ráadásul az összefejelések miatt a mély vágás alá egy újabbat is összeszedett –, és a mérkőzés egyhangú pontozással zárult ((116-112, 117-111, 118-110).

A 31 éves öklöző a találkozó után elmondta, legközelebb a Deontay Wilder elleni visszavágón szeretne ringbe lépni, ennek a várható időpontja február 22-e. Furyt a nyilatkozat után azonnal kórházba szállították.

További tartalmak